loader
Foto

Ediții speciale Garantat 100% pe Facebook: Vasile Ersek | VIDEO

Cătălin Ștefănescu pornește seria de ediții speciale "Garantat 100%" online cu un interviu cu Vasile Ersek, climatolog, geochimist și oceanograf, cu reputație internațională.

 

Duminică, 5 aprilie, realizatorul TVR a postat pe pagina de Facebook a emisiunii primul interviu din seria anunțată cu câteva zile înainte.

"SARS-CoV-2 nu e singura problemă care ne poate schimba brusc stilul de viață și întreaga lume în care trăim. Vă invităm la un nou episod din seria edițiilor speciale ale emisiunii Garantat 100%. Ascultați-l pe Vasile Ersek. Plecat cu ani mulți în urmă din Dej, compatriotul nostru e un climatolog, geochimist și oceanograf, cu reputație internațională. E profesor și cercetător la Northumbria University, ocupîndu-se cu studiul schimbărilor climatice", scrie Cătălin Ștefănescu.

Miercuri, 1 aprilie, Cătălin Ștefănescu mărturisea pe pagina de Facebook a emisiunii:

"Carantina și condițiile de izolare nu ne opresc să ne facem meseria. Vă propunem, începând din seara asta, o serie de ediții speciale. Ne vom întâlni cu compatrioți, mai mult sau mai puțin cunoscuți publicului larg, medici, oameni de știință, cercetători, sportivi, artiști, cu care vom sta de vorbă despre fenomenul acesta pe care îl trăim cu toții în aceste zile. În seara asta vă propunem să-l cunoașteți pe Dan Benedek. Orădean, absolvent de Medicină la Cluj, medic-asistent la un spital public din Brooklyn, New York.
Vizionare plăcută!"

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu