loader
Foto

“Breaking Fake News”: Ce vor olandezii? | VIDEO

Jurnalistul Marian Voicu a stat de vorbă despre acest subiect cu prof. Cristian Preda, Facultatea de Științe Politice. La “Breaking Fake News”, miercuri, 26 octombrie, ora 18.00, la TVR 1.

 

În fiecare miercuri, de la ora 18.00, informaţiile sunt puse în context, explicate, iar dezinformările demontate de Marian Voicu şi invitaţii săi, în prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării.

Dacă este sabotată România de forţe oculte în drumul ei spre Schengen şi ce vor, de fapt, olandezii vedem în discuţia propusă de jurnalistul Marian Voicu la TVR 1, miercuri, 26 octombrie.

 

În deschiderea ediţiei “Breaking Fake News”, Marian Voicu a stat de vorbă pe acest subiect cu prof. Cristian Preda, Facultatea de Științe Politice, Universitatea București.

(w882)

Iar în rubricile consacrate ale emisiunii “Breaking Fake News” am descoperit noi subiecte interesante:

Povestea licitației organizate de Poliția română pentru cumpărarea de BMW-uri a fost însoțită şi de informații false. Iar propagandiștii ruși îndeamnă la bombardarea României și se dau de gol în privința folosirii dronelor iraniene. Mai multe am aflat în „Revista presei fake”, cu Horia Grușcă.

Senatul României ar fi votat din nou împotriva intereselor naționale, aprobând schimbarea statutului Magistraților, la cererea Europei. Cum stau lucrurile a explicat Tatiana Țarfulea, în „Conspirația săptămânii”.

Gabriela Avram ne-a vorbit miercuri, la “Breaking Fake News”, despre „Fake-uri istorice”: Cine a fost de fapt Ioana D’Arc? A fost cu adevărat o sfântă sau a fost sanctificată în urma remușcărilor Bisericii, care a condamnat-o pentru erezie și a ars-o pe rug?

Rușii continuă să susțină că ucrainenii își bombardeze singuri capitala, în timp ce aviația rusă trage cu rachete în pescăruși. În acest timp, în județul Vaslui, autoritățile reclamă că nu mai plouă din cauza aviației militare. Toate acestea se întâmplă în timp ce mobilizarea românilor pare a bate tot mai tare la ușă. Pun toate informaţiile în context Zaiafet și Geminschi în rubrica „Spărgătorii de Fake News”.

Ediţiile sunt disponibile online pe TVR+.

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu