loader
Foto

„Drumul lui Leșe", izvor de autenticitate în ediții de colecție

Miercuri, 19 aprilie, de la ora 13.05 la TVR 3, emisiunea „Drumul lui Leșe" v-a oferit o ediție cu o selecție a momentelor și a invitaților care v-au încântat în ultimele sezoane.

 

Pe lângă obișnuita întâlnire de sâmbătă seara, TVR3 vă invită să urmăriți o ediție Best of din colecția emisiunii „Drumul lui Leșe".

Grigore Leșe și invitații săi provoacă de fiecare dată la redescoperire, la reevaluare a autenticității și a „lucrurilor profunde” . Emisiunea „Drumul lui Leșe" înseamnă un dialog de împăcare și  de bucurie.

(w882) Lese 13 ma

Oamenii care caută autenticitatea și care mărturisesc adevărul sunt printre noi, trăiesc în rânduială. Trebuie doar să îi vedem și să arătăm lumii că nu lipsesc din viața noastră, din jurul nostru.

Stă în puterea noastră să delimităm lucrurile profunde de cele fără consistență, să distingem ce este durabil de ce este efemer, autenticul de contrafăcut și să prețuim adevărul, valoarea și justețea.

(w882) Grigore Le

***

Realizator, moderator:  Grigore Leşe

Producător: Sînziana Miloşoiu

Puteți urmări edițiile emisiunii online, pe TVR +.

 

 
Rolul procurorului în caz de malpraxis

Rolul procurorului în caz de malpraxis

publicat: luni, 22 iulie 2024

Luni, 22 iulie, de la ora 13:00, Mihaela Olaru v-a propus să revedeți o ediție de colecție ”Oamenii și legea”, la TVR 1.

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Silviu Lupescu, fondatorul Polirom (ediție din 2016) | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

 

#TVRedu