loader
Foto

Dispăruți fără urmă: Grădina sălbatică a copilăriei

Joi, 24 octombrie, pe TVR 1 și TVR HD, de la ora 22:35, Ruxandra Țuchel și Rafael Udriște ne prezintă povestea tulburătoare a unui copil de 11 ani dispărut fără urmă în anul 2014.

 

În fiecare seară de joi, urmăriți poveştile unor oameni pe care parcă i-a înghiţit pământul. În episodul din seara aceasta aflăm povestea lui Alin Ştefan Neagoe, un copil de 11 ani din comuna Recea, judeţul Mehedinţi, care a dispărut fără urmă pe 19 iunie 2014 . Apropiaţii îl caută, iar autorităţile nu pot încă să le dea niciun raspuns ferm. Incertitudinea le face viaţa insuportabilă.

A fost furat? A plecat de bunăvoie? L-au devorat animalele sălbatice? Descoperiți întreaga poveste a lui Alin, la "Dispăruţi fără urmă", de la ora 22:35.

"Grădina sălbatică a copilăriei" este un film realizat de Ruxandra Ţuchel și Rafael Udriște.

Imaginea: Silviu Andrei

***

Emisiunea Dispăruţi fără urmă a revenit la TVR 1 în 10 octombrie, după cinci ani, într-o nouă formulă de realizare şi cu un nou amfitrion. Rafael Udrişte, jurnalist cu o experienţă de 25 de ani la Televiziunea Română, aduce în atenţia publicului cazuri de persoane dispărute, copii şi adulţi, neelucidate încă. Emisiunea, într-un format de documentar cine verite, încearcă să readucă la viaţă poveştile unor oameni pe care parcă i-a înghiţit pământul.

Echipa emisiunii Dispăruţi fără urmă aşteaptă mesaje pe pagina de Facebook a emisiunii.

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu