loader
Foto

Disbioza, ediție specială "NutriInfo" | VIDEO

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială "NutriInfo" vineri, 19 aprilie, la ora 18:20 pe TVR Tg. Mureș și sâmbătă, 20 aprilie, ora 16:00 pe TVR 3.

 

.
Disbioza: un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. De la balonare la oboseală cronică, de la dermatită la probleme digestive, multe din suferințele noastre pot fi legate de dezechilibrul microbiomului.

Tratarea disbiozei ar putea fi cheia către o sănătate mai bună și o viață plină de energie. Este timpul să ne concentram mai mult pe rădăcină, să ne aliniem cu ecosistemul nostru interior ca să punem bazele unei sănătăți durabile.

(w882)Medicul Adrian Catinean, specialist în microbiom, te va ghida prin labirintul sănătății intestinale. Descoperă secretele unei alimentații sănătoase chiar și atunci când ești în oraș sau la muncă, cu alternativele delicioase. Fii la curent cu cele mai recente descoperiri în domeniul sănătății și pregătește-te să îți transformi viața!”

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu