loader
Foto

„Dincolo de alb și negru”: povestea de antreprenor a lui Dragoș Petrescu

Dragoș Petrescu, antreprenor în industria ospitalităţii și fost președinte la Romanian Business Leaders (RBL), a fost invitatul Mihaelei Crăciun, joi, la Dincolo de Alb și Negru, la TVR 1, de la ora 19.00.

 

Întotdeauna a crezut în România și în capacitatea ei de a crește, în oportunitatea de a fi român. Este bucuros că muncește și trăiește în România.

Dragoș și-a spus propria poveste de antreprenor, dar și pe cea a ROMANIAN BUSINESS LEADERS (RBL), vocea și vehiculul de acțiune a 400 de lideri din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască, o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii.

(w882) Dragos P 2

Această Românie nu se poate construi fără muncă și cercetare, date și inovații. Potențialul tinerilor antreprenori, la început de drum, este unul semnificativ.

Dar cum  poate crește un antreprenor într-o perioadă atât de dificilă? Despre capacitatea de a rezista la șocuri, reziliența în business, decalogul antreprenorilor români, curaj si pasiune, România și fereastra ei de oportunitate, am aflat joi, la Dincolo de Alb si Negru.

Dragoș Petrescu observă oportunitățile acolo unde mulți văd obstacole și spune că împreună suntem mai puternici decât individual.

***

Moderator: Mihaela Crăciun

***

În fiecare săptămână, câţiva dintre cei mai buni jurnalişti ai TVR - Cătălin Ştefănescu, Mihaela Crăciun, Mihai Rădulescu, Marian Voicu şi Laurenţiu Ciocăzanu - ne provoacă să gândim „Dincolo de alb şi negru”.

 

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu