loader
Foto

Din 5 octombrie urmăriți sezonul 5 al emisiunii „Banii Tăi”, de la 17:05, pe TVR1

În prima ediție din acest sezon, Monica Ghiurco l-a avut ca invitat pe Varujan Pambuccian, matematician și informatician.

 

Lansăm o nouă serie de materiale informative și analize despre ce înseamnă economia și finanțele, dar mai ales în ce constă un comportament rațional... despre productivitate și rentabilitate, salarii și costuri, venituri și cheltuieli, prognoze și estimări, dobânzi și bugete.

Într-o economie globală tot mai dinamică, riști să pierzi dacă nu anticipezi care este direcția în care se mișcă lucrurile... Încotro merge lumea, și mai ales România, discutăm vineri, la „Banii Tăi”, cu Varujan Pambuccian, reputat matematician și informatician.

(w882) Varujan Pa

Tănase Stamule, conferențiar universitar A.S.E, și consultantul fiscal Emilian Duca vorbesc în emisiune despre rectificarea bugetară. Executivul s-a dat peste cap în luna septembrie, să facă prima rectificare bugetară din acest an. În România, rectificarea este un artificiu deja tradițional, la care guvernanții recurg pentru respectarea angajamentelor economice luate.

De departe, cea mai generoasă în finanțări, Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (A.F.I.R.) acordă fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană şi Guvernul român pentru dezvoltarea economico – sociala a spaţiului rural din România. Iar vestea bună este că, într-un moment în care e tot mai mare nevoie de acești bani, cei de la A.F.I.R. au măsuri de finanțare active, pe care intreprinzătorii sau primarii de la țară le pot accesa cu ușurință. Mai multe detalii aflați vineri, la „Banii Tăi”, chiar de la Adrian Chesnoiu, directorul general A.F.I.R.

Sâmbătă și Duminică se desfășoară cel de-al 7-lea referendum post-decembrist din România. În emisiunea noastră nu vom discuta despre procesul electoral. Dar vrem, așa cum v-am obișnuit, să privim demersul din perspectivă financiară. Împreună cu analistul economic Dragoș Cabat aruncăm o privire asupra cheltuielilor estimate de guvernanți la circa 35 de milioane de euro.

(w882) Varujan Pa

Din 5 octombrie urmăriți sezonul 5 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

(w882) Monica Ghi

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu