loader
Foto

Galerie foto

Dialog cultural la TVR 3: Carmen Târnoveanu și Miruna Moraru

Miruna Moraru a fost invitata lui Carmen Târnoveanu, în cea de-a treia ediție a noului sezon Cult@Press, la TVR 3. De la ora 15:45, pe 17 octombrie.

 

De la păreri la principii sau de la reguli la inspirație de moment, presa delimitează un teritoriu pe cât de important, pe atât de vulnerabil, atât aș îndrăzni să spun despre o profesie din ce în ce mai greu de susținut cu toate argumentele verticalității pe masă, aceea de #jurnalist. Cât despre jurnalismul cultural, îi las pe colegii mei, evident, jurnaliști, să continue povestea în noul sezon Cult@Press, pe care l-am împachetat pe modelul #podcast: scurt și la obiect, spune Carmen Târnoveanu, realizatorul emisiunii.

(w500)

Miruna Moraru, artist plastic, jurnalist, realizatorul emisiunii “Art Pass”, difuzată duminica de la 15:30 pe TVR 3, vine în această săptămână la #podcast Cult@Press.

(w882)

Este important să recunoști valorile, din jurul tău, să te lași inspirat de ele și să le ții aproape de sufletul tău, pentru că într-un fel sau altul, oamenii pe care-i întâlnești își pun cumva amprenta asupra drumului tău personal sau profesional, spune Miruna Moraru, jurnalistul invitat în ediția din această săptămână a Cult@Press.

(w882)

TVR 3 este singurul canal de televiziune care invită jurnaliștii la un dialog despre jurnalism și, îndeosebi, jurnalism cultural. Scurt și la obiect, în noul sezon Cult@Press inventariem publicațiile de cultură, luăm distanță față de breaking news și vedem de aproape și de la sursă, adică, de la jurnaliști, ce mai rămâne după adrenalina unui titlu „de ultimă oră”.

Noi zicem că merită văzut și ascultat.

Carmen Târnoveanu prezintă „Cult@Press” la TVR 3, în fiecare duminică de la ora 15:45, iar în noul sezon, întâlnirile cu jurnaliștii invitați în emisiune se transformă într-un #podcast bun de luat „la pachet” și de văzut/ascultat de oriunde.

***

Realizator: Carmen Târnoveanu

Jurnalist: Raluca Amzăr

Editor imagine: Liliana Năstase

 
Rolul procurorului în caz de malpraxis

Rolul procurorului în caz de malpraxis

publicat: luni, 22 iulie 2024

Luni, 22 iulie, de la ora 13:00, Mihaela Olaru v-a propus să revedeți o ediție de colecție ”Oamenii și legea”, la TVR 1.

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Silviu Lupescu, fondatorul Polirom (ediție din 2016) | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

 

#TVRedu