loader
Foto

Galerie foto

Despre taxarea lăcomiei băncilor la "Banii Tăi"

Vineri, 21 decembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Subiectele ediției: taxarea lăcomiei, profitul băncilor și investițiile românești în turism.

2018 a însemnat majorări de salarii și pensii, o nouă lege a salarizării și o revoluție fiscală care a trecut plata contributiilor din sarcina angajatorului la angajat. Cum au evoluat în acest an veniturile personale, analizăm vineri, la “Banii Tăi”, cu profesorul de economie Adrian Mitroi.

(w882)

În 2018, românii s-au orientat mai mult către creditele cu dobândă fixă pe măsură ce dobânzile pe piaţa interbancară au început să crească, iar Banca Națională a reluat ciclul de înăsprire a politicii monetare. Cert este că de anul acesta, creditele sunt mai greu de luat.

Cel care se duce la bancă să ia sau să depună bani nu prea e avantajat când trage linie și își încheie socotelile. în schimb, partea cealaltă a ghișeului e în câștig, în orice variantă. Însă e important și cu cât, comparativ cu alte țări. Cum se prefigurează profiturile băncilor ce operează în România, aflăm vineri, la “Banii Tăi”,  inclusiv de la liderul partidului de guvernâmânt, Liviu Dragnea.

(w882)

Este clar că 2018 se încheie cu profituri mari pentru sectorul bancar. Cele 35 de bănci din România au realizat în doar 9 luni din acest an un profit net cumulat de peste 5 miliarde de lei, în primele nouă luni ale anului, ceea ce reprezintă o creștere de 42% comparativ cu aceiași perioadă a anului trecut, conform datelor Băncii Naționale. Aflăm vineri mai multe detalii de la analiștii financiari Irina Chițu și Adrian Bența.

(w882)

Investițiile în structuri de cazare turistică sunt de regulă costisitoare și se recuperează lent în timp... Care este formula de succes într-o asemenea afacere, ne spune vineri, la “Banii Tăi”,  Tiberiu Dogaru, proprietarul unui complex din zona Brașov – Cristian.

(w882)

În fiecare vineri urmăriți emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu