loader
Foto

Galerie foto

Despre rasism, într-o ediție specială "Garantat 100%" | VIDEO

Marius Turda, originar din Maramureș, predă la Oxford Brookes University, iar unele dintre temele sale de cercetare sunt ideea de rasă și rasismul. Cătălin Ștefănescu vi-l prezintă într-un amplu interviu.

 

"În zilele acestea dificile pentru toată lumea, se găsesc destui iresponsabili (de toate felurile) care să agite conflicte vechi și teme care stârnesc emoție negativă și revoltă. Pentru a încerca să readucem într-o discuție normală genul acesta de subiecte, am reușit să prindem un pic de timp liber în programul unui profesor de la o universitate celebră în toată lumea. Merită să auziți ce are de spus. Vizionare plăcută!", scrie Cătălin Ștefănescu pe pagina de Facebook a emisiunii Garantat 100%.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu