loader
Foto

Galerie foto

Despre investiţiile din România, în emisiunea "Banii tăi"

Luni, 17 iunie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, î n fiecare marți, de la ora 9:00 , pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Marile proiecte de investiții bat pasul pe loc, de prea multă vreme. Nu numai că nu avem mari investiții, dar nu mai sunt nici bani pentru așa ceva, iar infrastructura ne doare pe toți, cel mai tare. Care sunt explicațiile, dar mai ales soluțiile, aflăm astăzi de la cei mai înalți responsabili. Și tot azi vorbim despre problemele cu care se luptă inițiativa privată, atâta câtă mai e.

Avem în continuare mari probleme în infrastructură, energie și comunicaţii. De câţi bani ar avea nevoie România pentru a finaliza proiectele demarate deja? De unde se vor lua acești bani? Și dacă mai sunt șanse pentru a vedea realizate mari proiecte de investiții, ne răspund guvernanții: Eugen Teodorovici, Ministrul Finanțelor Publice, Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor și Narcis Neaga, Președinte, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Un grup de experți desființează proiectul Legii Turismului în forma aprobată de Guvern! În esență, ei demonstrează că noile reglementări practic nu ajută industria de profil. Criticile enunțate de voci sonore ale principalilor actori din piață sunt însoțite și de o soluție pe măsura problemelor: mai bine lăsați-ne pe noi să vă facem legea! Câtă dreptate au, veți constata singuri astăzi, la „Banii Tăi”. Stăm de vorbă cu: Dragoş Anastasiu, Preşedinte, Eurolines Group, Călin Ile, Președinte, Federația Industriei Hoteliere din România și Florin Jianu, Președinte, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

O producţie eficientă se realizează în condiţiile în care fiecare firmă îşi desfăşoară activitatea cu costurile cele mai mici posibile. Aceste costuri includ atât costurile interne specifice firmei, cât şi costurile externe, impuse de mediul în care activează firma. Stăm de vorbă cu Nicușor Ciobanu, un antreprenor în producția de mobilă, care a trăit multe în cei aproape 20 de ani de activitate pe cont propriu.

(w882)

Urmăriți în fiecare luni emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu