loader
Foto

Despre ce conţin alimentele pe care le consumăm zilnic, la Prim-plan de la TVR 1

Mădălina Dobrovolschi a stat de vorbă cu fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, cu Gabriel Gherghescu, realizator al emisiunii Viaţa satului, dar şi cu preşedintele InfoCons, Sorin Mierlea. Prim-plan s-a văzut la TVR 1 şi TVR+, în 16 martie.

 

Ediția este disponibilă online în două părți: partea întâi și partea a doua.

În această seară de la ora 21.00, în emisiunea Prim-plan la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi invitatii ei pornesc o discuţie despre ce conţin alimentele pe care le consumăm zilnic, dar şi despre alimentele româneşti din supermarketuri. Putem avea încredere în produsele unor producători locali, în condiţiile în care bacteria E.Coli a făcut recent trei victime printre bebeluşii din judeţul Argeş? Copiii fuseseră depistaţi cu sindrom hemolitic uremic. Ba mai mult, conform ultimelor informaţii, bacteria E. Coli, responsabilă pentru SHU, a fost depistată la mai mulţi angajaţi de la două firme din judeţul Argeş.

(w500)

De la ora 21.00, fostul ministru al Agriculturii, deputat şi copreşedinte ALDE, Daniel Constantin şi Gabriel Gherghescu, realizator al emisiunii Viaţa satului de la TVR 1 vin la Prim-plan pentru a vorbi despre prezenţa produselor româneşti în supermarketuri, în condiţiile recentelor îmbolnăviri cu E.Coli. Mai mulţi copii din Argeş, diagnosticaţi cu sindrom hemolitic uremic, au fost trataţi în ultimele două luni la Spitalul Marie Curie din capitală. Trei dintre ei au murit.

În partea a doua, de la 21.55, continuăm discuţia despre alimente, dar cu preşedintele InfoCons - Sorin Mierlea, cu nutriţionistul Cristian Mărgărit şi, prin Skype, cu pediatrul Ioana Vârtosu, mamă şi fondator al Asociaţiei Şcoala mamei Junior. Invitaţii Mădălinei Dobrovolschi ne oferă o perspectivă poate mai puţin optimistă despre ce conţin alimentele şi ce mâncăm de fapt zi de zi. Emisiunea Prim-plan, moderată în această seară de Mădălina Dobrovolschi, se difuzează în direct la TVR 1 şi TVR+.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Telespectatorii pot adresa întrebări invitaţilor emisiunii pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR (www.facebook.com/StirileTVRonline), iar răspunsurile invitaţilor vin în direct la Prim-plan, de la ora 21.00.

 

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu