loader
Foto

Galerie foto

Despre accidentele rutiere cu impact frontal

La emisiunea de actualitate, informare şi educaţie rutieră „ Drum bun!”, Cristina Şoloc şi specialistul Emil Gâtej de la ATA ne-au învaţat “ defensive driving”. „Drum bun!” este la TVR 1 joi, 4 mai, de la ora 22.30.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Impactul frontal a fost, în ultima vreme, cauza producerii unor accidente grave în România. Cristina Şoloc a testat într-un simulator special, la Academia Titi Aur, modul în care se simte un impact frontal. Emil Gâtej, specialistul în conducere defensivă, ne învaţă care este poziţia corectă în maşina care urmează să fie implicată într-un accident rutier cu impact frontal.

(w882)

Tot în a treia ediţie a emisiunii Drum bun!, Emil Gâtej ne reaminteşte cât de grav este să folosim telefonul mobil în timp ce conducem.

Locuitorii din Prelungirea Ghencea îşi doresc de mai bine de 11 ani drumuri bune, trotuare şi căi de acces civilizate. Joi, la 22.30, vor afla situaţia drumurilor din cartierul lor.

Multe dintre imaginile cu accidente rutiere care au devenit virale pe internet au fost postate în ultimii ani de cei peste 2.000 de membri ai comunităţii trafictube.ro, despre care ne povesteşte, în ediţia Drum Bun! din 4 mai, Răzvan Baciu.

Jurnalist: Diana Ilica

Realizator: Cristina Şoloc

Producător: Aura Dobre

(w882)

„Acum mulţi ani, exista o emisiune care se preocupa de siguranţa şi educaţia noastră rutieră, tot pe TVR 1, realizată de Virgil Vochină. Din aprilie, în fiecare joi seara, în emisiunea Drum Bun! vom continua ce a început domnul Virgil Vochină, ba mai mult, ne-am unit forţele într-o colaborare care să fie folositoare tuturor participanţilor la trafic”, spune Cristina Şoloc, prezentatoarea programului pe care telespectatorii îl pot urmări la TVR 1 joi, de la 22.30.

Pentru toţi cei implicaţi în trafic, fie că sunt şoferi profesionişti sau amatori, pietoni, motociclişti sau biciclişti, TVR 1 difuzează emisiunea Drum bun!. În fiecare joi, de la 22.30, Cristina Şoloc şi specialişti ai Academiei Titi Aur aduc sfaturi pentru toţi participanţii la trafic.

Drum bun! este o coproductie TVR şi Academia Titi Aur.

 

 
„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", veți fi martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe a Familiei ...

„Podcasturile TVR#Enescu”: Valentina Băințan, în dialog cu Cynthia Millar, una dintre marile interprete la Undele Martenot, în 15 iunie

În ultima ediție a acestui sezon din „Podcasturile TVR#Enescu”, invitata Valentinei Băințan este Cynthia Millar, una dintre puținele interprete ...

Graficiana Anca Boeriu, la „Pastila de artă”: Este o expunere a propriilor mele fragilități în lucrările pe care le fac

Între 10 și 16 iunie, la „Pastila de artă”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor să îi descopere sau să afle mai ...

 

#TVRedu