loader
Foto

Galerie foto

De sărbători, Carmen Târnoveanu „Dăruiește Românie” la TVR 3

Carmen Târnoveanu vă dă întâlnire la TVR 3, de luni până vineri de la ora 18.00, într-o serie de ediții Best Of.

 

În zile de sărbătoare, parada tuturor artiștilor români se vede la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care ne întâlnim cu oamenii talentați ai României, de peste tot din țară. Împreună vom trece cu eleganță prin toate emoțiile generate de revederea cu invitații, de subiecte inedite sau de momente care care ne conectează la bucurie, la magia de a fi împreună.

Artiști celebri de pe scena muzicii românești, dar și persoane-cheie din culisele ei, actori consacrați sau aflați la început de drum, magicieni, acrobați, dansatori etc., cu toții intră, rând pe rând, în marea familie a emisiunii „Dăruiește Românie” într-o atmosferă firească a bucuriei.

De Crăciun, ne întâlnim cu legendara soprană Felicia Filip, despre care descoperim că a fost colegă de liceu cu Marcel Pavel, în timp ce ea studia vioara, iar el violoncelul. Amintirile frumoase își găsesc confortul printre mărturisiri și istorii de viață: „Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, a generozității, a familiei, sărbătoarea copiilor de toate vârstele”, ne mărturisește soprana Felicia Filip, manager al Operei Comice pentru Copii.

(w882) vcd

La rândul său, Ianna Novac ne spune ce importantă este sărbatoarea Crăciunului pentru sufletul ei de artist: „Crăciunul pentru mine înseamnă dor de ceea ce am trăit acasă, în Moldova, unde cântam colinde românești”.

(w882)

Dida Drăgan consideră scena unul dintre lucrurile sfinte, la care se raportează ori de câte ori devine parte din viața pe care o împarte cu publicul.

(w882) dida c

Marcel Pavel și fiica sa, Iuvenalia Pavel, ne cântă, în duet, o frumoasă piesă de Crăciun, compusă de Virgil Popescu, povestindu-ne, la unison, că pentru ei aceasta este cea mai frumoasă sărbătoare și este sfântă, de aceea iubesc să o petreacă în familie.

A dărui, a oferi înseamnă să faci bine ceea ce ai tu de făcut. Profesor, doctor, artist, jurnalist, toți dăm ceva înapoi societății, țării în care ne-am născut,în măsura în care facem cu simț de răspundere, ceea ce știm să facem, ceea ce am învățat să facem, adică, propria meserie.

Despre asta este vorba. Fiecare invitat, prin ceea ce este, prin ceea ce face, dăruiește, dă mai departe lumii, ceva din ce a realizat, ceva din propria devenire. Iar propria devenire este fundamental amprentată de identitate, deci, în cazul nostru, de România.

Pentru că TVR 3 este canalul Televiziunii Române cu cea mai vizibilă prezență în orașele țării, emisiunea Dăruiește Românie!, va căuta în toată țara și, chiar și dincolo de granițe, în străinătate, artiști care dăruiesc Românie, adică, fac cu pasiune ceea ce știu ei să facă cel mai bine, propria meserie și astfel, dau mai departe binele, dau mai departe bucuria de a fi. Astfel, la TVR 3, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, veți decoperi, într-un format de divertisment, povești de reușită, de bucurie, de încăpățanare, povești care nu mai caută cuvinte, ci doar aplauzele dumneavoastră, aplauzele publicului”, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul și realizatorul emisiunii.

(w882)

La TVR 3, pentru prima dată într-un format de divertisment, vedetele sunt artiștii fie consacrati, fie tineri pe drumul carierei, cu talent și speranța în fața orizontului fabulous numit scenă, recunoscuți, îndeosebi, în orașele în care își trăiesc arta, dar care, mulți dintre ei, abia acum, vor descoperi bucuria întâlnirii cu publicul larg, bucuria întâlnirii cu dumneavoastră, telespectatorii TVR 3.

 
Rolul procurorului în caz de malpraxis

Rolul procurorului în caz de malpraxis

publicat: luni, 22 iulie 2024

Luni, 22 iulie, de la ora 13:00, Mihaela Olaru v-a propus să revedeți o ediție de colecție ”Oamenii și legea”, la TVR 1.

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Silviu Lupescu, fondatorul Polirom (ediție din 2016) | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

 

#TVRedu