loader
Foto

Galerie foto

Cupa Mondială FIFA Qatar 2022... „Dincolo de alb şi negru”

Marţi, 15 noiembrie, ora 18.55, la TVR 1, Laurenţiu Ciocăzanu ne-a invitat în culisele celei mai pasionante competiţii sportive, Cupa Mondială de fotbal, alături de comentatorul sportiv Ovidiu Ioaniţoaia.

 

Încercările de explorare a spaţiului care se găseşte „Dincolo de alb şi negru” continuă la TVR 1. În săptămâna 14-17 noiembrie, Cătălin Ştefănescu, Laurenţiu Ciocăzanu, Mihaela Crăciun şi Marius Constantinescu  sunt moderatorii unor dialoguri spectaculoase, consistente, spumoase şi cu invitaţi deosebiţi, oameni de referinţă în domeniile lor.

Marţi, 15 noiembrie, de la ora 18.55, toate reflectoarele s-au îndreptat spre Cupa Mondială de Fotbal FIFA Qatar 2022. Jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu ne-a invitat în culisele celei mai pasionante competiţii sportive, CM FIFA Qatar, care începe pe 20 noiembrie, în direct şi în exclusivitate la Televiziunea Română. De ce fel de surprize vom avea parte la primul campionat mondial desfăşurat iarna ne-a dezvăluit jurnalistul şi comentatorul sportiv Ovidiu Ioaniţoaia, la „Dincolo de alb şi negru”.

Mihaela Crăciun preia microfonul moderatorului la „Dincolo de alb şi negru” miercuri, 16 noiembrie. De la 18.55, Sergiu Manea, preşedinte executiv al unei institutii financiare, ne vorbeşte despre economia românescă, dar şi despre educaţia financiară, atât de importantă pentru fiecare dintre noi.

Iar joi, 17 noiembrie, Marius Constantinescu stă de vorbă cu specialistul în chirurgie oncologică, medicul Victor Titirez, despre prevenţia cancerului la sân, statistici, informare, modalităţi de abordare a cazurilor. Tot de la 18.55, la TVR 1.

Trăieşte în România de 16 ani. După ani de voluntariat în adăposturile din Milano, în 2001, Sara Turetta a decis să se dedice situației dramatice a câinilor fără stăpân din România. Verificase în persoană cum stau lucrurile în timpul unei călătorii în august 2001.

(w882)

Angajată la o agenție de publicitate de prestigiu din Milano, în 2002 Sara își dă demisia pentru a putea administra nou născutul proiect de sterilizare de la Cernavodă. De atunci, Sara trăiește între România și Italia și se ocupă full time de strângere de fonduri, de relațiile cu instituțiile din România și din Europa, precum și de dezvoltarea organizației „Save The Dogs”. Luni, 14 noiembrie, de la ora 18.55, italianca Sara Turetta a fost invitata lui Cătălin Ştefănescu la „Dincolo de alb şi negru”, la TVR 1.

 

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu