loader
Foto

Cum să comunicăm în relațiile profesionale | VIDEO

Ediţia din 17 mai a emisiunii "Ziua Bună de la Iași" a fost dedicată creativităţii, comunicării şi armoniei prin artă. La TVR Iași și TVR 3, de la ora 9:00.

 

.
Curatoarea și galerista Cristina Simion, stabilită de peste 10 ani în Germania, este unul dintre invitaţii speciali la Romanian Creative Week. A venit în studio alături de artistul vizual Bruno Maria Bradt.
.
Celebra scriitoare Gabriela Adameşteanu a fost prezentă la Iaşi, unde a vorbit despre unul dintre cele mai puternice personaje din literatura română contemporană, Letiția Branea.
.
Gabriela Derdeicea este trainer şi consultant în comunicare. Ne-a dezvăluit câteva dintre secretele relaţionării profesionale şi personale.
.
Episcopia Romano-Catolică de Iași se pregăteşte pentru Ziua Diecezană a Tineretului. Detalii am aflat de la preotul Adrian Blăjuţă.
.
Am încheiat ediția în armonie, alături de Consuela Radu-Ţaga, dirijorul Corului academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii „Moldova” Iaşi.

.
***
.
Prezintă: Laura Lucescu & Raluca Aftene
Realizator: Andreea Știliuc

 

 

 
Celebra operă „La Wally”, a lui Alfredo Catalani

Celebra operă „La Wally”, a lui Alfredo Catalani

publicat: vineri, 13 septembrie 2024

TVR Cultural vă propune să revedeți punerea în scenă de la Theater an der Wien (2021), a operei „La Wally”, de Alfredo Catalani. Catalani a scris ...

O discuție necesară în fiecare zi

O discuție necesară în fiecare zi

publicat: vineri, 13 septembrie 2024

În societatea contemporană, discuțiile privind educația și sistemul de învățământ ar trebui să fie o constantă, nu o alegere sezonieră. Deși la ...

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Andreea Marin (ediție din 2017) | VIDEO

Între 5 și 11 august, TVR Cultural redifuzează dialogurile Danielei Zeca Buzura cu pictorul Ilie Boca, gimnasta Cătălina Ponor, scriitoarea Ioana ...

 

#TVRedu