loader
Foto

Galerie foto

Despre recentele evoluţii în războiul ruso-ucrainean, la „Dincolo de alb şi negru”

Pe 9 februarie, la „Dincolo de alb şi negru”, Cătălin Ştefănescu a discutat cu istoricul Armand Goşu. De la 18.55, la TVR 1. Miercuri, 8 februarie, Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a fost invitatul lui Laurenţiu Ciocăzanu | VIDEO

 

În fiecare săptămână, la TVR 1 explorăm spaţiul care se află „Dincolo de alb şi negru”, „pentru că e o perioadă când a gândi cu propria minte e un act extrem de necesar şi salvator”, spune Cătălin Ştefănescu. Aşadar, dialogurile spectaculoase, consistente, spumoase şi cu invitaţi deosebiţi, oameni de referinţă în domeniile lor, continuă sub genericul „Dincolo de alb şi negru”.

Cătălin Ştefănescu, Mihaela Crăciun şi Laurenţiu Ciocăzanu ne dau întâlnire la TVR 1 pe 6, 7, 8 şi 9 februarie, de la 18.55.

Analiza situației în care se află Ucraina azi, la 1 an de la izbucnirea războiului, a continuat şi în ediţia de joi „Dincolo de alb şi negru”, 9 februarie, când Armand Goşu, istorc şi analist în spaţiul ex-sovietic, a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu.

(w882)

Conform datelor Institutului Naţional de Statistică, populația României a scăzut cu 1 milion de persoane, față de acum 10 ani. A crescut numărul de divorțuri și a scăzut numărul căsătoriilor și doar 16% din populație are studii superioare. Luni, 6 februarie, la TVR 1, Cătălin Ştefănescu a discutat cu Tudorel Andrei, preşedintele INS, despre rezultatele recensământului desfăşurat anul trecut în România. „Dincolo de alb şi negru” a fost la TVR 1 de la ora 18.55.

(w882)

Invitatul Mihaelei Crăciun de marţi, 7 februarie, lucrează pentru a combate ceea ce a fost numit fie boala cu o mie de fețe, fie marele călău al secolului XXI - cancerul. Lucian Chirieac este profesor la Harvard și își desfășoară activitatea la Dana Farber, Harvard Cancer Center. Își dedică eforturile pentru identificarea și investigarea geneticii moleculare și genomicei neoplaziei pulmonare, cu accent pe aplicațiile translaționale în managementul pacienților cu cancer pulmonar și pleural. Urmărește să perfecționeze capacitatea de a prezice răspunsul tumorii la terapie și de a prognostica, cu o mai mare probabilitate, supraviețuirea fără boală și globală a pacientului. Despre cercetările sale şi impactul lor asupra vieţii omului am aflat mai multe la TVR 1, tot de la ora 18.55.

​O analiză de politică externă, cu accentul pe cele mai recente evoluţii în războiul ruso-ucrainean, ne-a propus Laurenţiu Ciocăzanu pentru miercuri, 8 februarie, la „Dincolo de alb şi negru”. Invitatul său a fost Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe al României.

(w882)

Câţiva dintre cei mai buni jurnalişti ai TVR - Cătălin Ştefănescu, Mihaela Crăciun, Mihai Rădulescu, Marian Voicu şi Laurenţiu Ciocăzanu - ne provoacă să gândim „Dincolo de alb şi negru”.

(w882)

Dialoguri spectaculoase, consistente, spumoase şi cu invitaţi deosebiţi, oameni de referinţă în domeniile lor urmărim de luni până joi, de la ora 18.55, la TVR 1.

 

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu