loader
Foto

Galerie foto

Cultura în prim-plan la TVR 3

Luni, 20 decembrie, ora 22.00, TVR 3 v-a invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii CULT@rt, ce poate fi văzută și online, pe TVR+.

 

Charles Gonzalès, actor și regizor francez, l-a adus pe Charles Baudelaire în rezervaţia de îngeri a lui Emil Brumaru.

Artistul a recitat din ambii scriitori, în cadrul unui proiect iniţiat de Institutul Francez din România la Iași, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Literaturii Române Iași.

(w882) cult 1

Şase reprezentaţii în patru zile, cu toate biletele vândute. Spectacolul „Baltagul”, o producţie a Ateneului Naţional din Iaşi, a atras imediat atenţia ieşenilor atât prin textul lui Mihail Sadoveanu, cât şi prin prezenţa actriţei Maia Morgenstern în rolul principal. Regia este semnată de Toma Hogea.

(w882) cult 4

Urmăriți în a doua parte a ediției un interviu cu Liviu Dospinescu, profesor în studii teatrale la Universitatea Laval din Canada. Acesta a fost prezent la Iaşi în cadrul evenimentului „Săptămâna Dansului Contemporan”, organizat de Universitatea Naţională de Arte „George Enescu”.

(w882) cult 5

***

Realizator: Andreea Ştiliuc

 
Soprana Aida Pascu, la „Interviurile TVR Cultural”: Muzica a fost dintodeauna parte din viața mea

Soprana Aida Pascu răspunde întrebărilor Ioanei Pavel, la „Interviurile TVR Cultural”, sâmbătă, 25 mai, de la 22.30.

„Dialoguri academice”, între filosoful Mircea Dumitru şi matematicianul Dan Timotin, în 26 mai, la TVR Cultural

TVR Cultural le propune telespectatorilor duminică, 26 mai, de la ora 22.55, la „Dialoguri academice”, discuția filosofului Mircea Dumitru, ...

„Pastila de artă”. Ștefan Pelmuș:  Aș vrea să reușesc, prin intermediul picturii mele, să nu-mi mai fie frică de moarte

Între 20 și 26 mai, la TVR Cultural, Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor TVR Cultural să descopere portretele pictorițelor Yvonne ...

 

#TVRedu