loader
Foto

"Cult@rt", un nou sezon

„Cult@rt” vă aduce arta aproape de suflet! Luni, 21 septembrie,  de la ora 22.00,  pe TVR 3 și canalele regionale ale Televiziunii Române s-a difuzat prima ediție din noul sezon.

 

Luni, 21 septembrie, de la ora 22.00, ne-am întâlnit cu o adevărată divă - celebra mezzosoprană Ruxandra Donose, artistă care a cunoscut succesul pe scene importante ale lumii. Cariera sa internațională a început în urmă cu exact 30 de ani, în septembrie 1990.

(w882) 44

Am vorbit și despre Carmina Burana”, un eveniment de succes, prezentat în cadrul stagiunii estivale a Operei Naționale Române Iași.

(w882) y

(w882) 11

Punguța cu doi bani” a bucurat mai multe generații de copii. Este cel mai longeviv spectacol al Teatrului „Luceafărul”. În stagiunea estivală, personajele au prins viață chiar la Bojdeuca lui Ion Creangă din Țicău.

(w882) 12

Dragoş Pătraşcu, profesor la Facultatea de Arte Vizuale și Design a Universităţii Naţionale de Arte „George Enescu”, a primit, în anul 2016, premiul pentru Grafică din partea Uniunii Artiştilor Plastici din România.Mareele memoriei”, cea mai recentă expoziţie a sa, a fost prezentată la Institutul francez din Iaşi.

Realizator - Andreea Știliuc

 
Soprana Aida Pascu, la „Interviurile TVR Cultural”: Muzica a fost dintodeauna parte din viața mea

Soprana Aida Pascu răspunde întrebărilor Ioanei Pavel, la „Interviurile TVR Cultural”, sâmbătă, 25 mai, de la 22.30.

„Dialoguri academice”, între filosoful Mircea Dumitru şi matematicianul Dan Timotin, în 26 mai, la TVR Cultural

TVR Cultural le propune telespectatorilor duminică, 26 mai, de la ora 22.55, la „Dialoguri academice”, discuția filosofului Mircea Dumitru, ...

„Pastila de artă”. Ștefan Pelmuș:  Aș vrea să reușesc, prin intermediul picturii mele, să nu-mi mai fie frică de moarte

Între 20 și 26 mai, la TVR Cultural, Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor TVR Cultural să descopere portretele pictorițelor Yvonne ...

 

#TVRedu