loader
Foto

Galerie foto

„Crăciun fericit” sau „Sarbători cu bucurie”? Moşul - persona non grata în UE?

Marian Voicu v-a așteptat la o nouă ediţie „Breaking Fake News”, cu tolba plină de subiecte de sezon. Miercuri, 15 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

După mai bine de trei decenii, vinovații pentru crimele din decembrie 1989 nu au fost pedepsiți de justiție. Ceea ce numim astăzi „Revoluția din 1989” este pentru unii revoluție confiscată, pentru alții lovitură de stat militară, înscenare a unor servicii secrete străine sau contrarevoluție.

Ce s-a întâmplat, de fapt, după fuga lui Nicolae Ceaușescu din 22 decembrie 1989? Marian Voicu îi adresează miercuri seară această întrebare invitatului său la Interviului săptămânii, Andrei Ursu, director al Direcției Științifice a Institutului Revoluției Române.

(w882) interviu

(w882) ceausescu

România este fruntașă europeană la conspirațiile COVID, tulpina Omicron este planificată de Big Pharma, iar Karl Marx a fost folosit împotriva Chinei. Despre aceste subiecte, pe larg, ne vorbeşte Horia Gruşcă, la Revista presei Fake. Şi, pentru că se apropie Sărbătorile de iarnă, Tatiana Ţarfulea ne propune, în cadrul rubricii Conspirația săptămânii, o temă de sezon: Comisia Europeană ne interzice să mai spunem „Crăciun fericit!”. Ba chiar ne va interzice, pur și simplu, Crăciunul. De unde a plecat această dezinformare? Aflăm tot miercuri, la „Breaking Fake News”.

(w882) vaccinati

Spărgătorii de Fake News, Zaiafet și Geminschi ne lămuresc în privinţa altei dileme de actualitate: de ce se aud tot mai des predici antivacciniste în bisericile de la noi? Iar Tetelu, la Vocea patriotului raționale, trage un semnal de alarmă: Uniunea Europeană ne fură Crăciunul, interzice numele creștine și îl va interzice, în curând, și pe Moș Crăciun!

(w882) tetelu

Mai în glumă, mai în serios, o nouă ediţie în premieră a emisiunii „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu, se coace la foc mic, pentru a ne fi servită proaspătă, miercuri, pe 15 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1.

(w882) titlu

 

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu