loader
Foto

Galerie foto

„Crăciun fericit” sau „Sarbători cu bucurie”? Moşul - persona non grata în UE?

Marian Voicu v-a așteptat la o nouă ediţie „Breaking Fake News”, cu tolba plină de subiecte de sezon. Miercuri, 15 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

După mai bine de trei decenii, vinovații pentru crimele din decembrie 1989 nu au fost pedepsiți de justiție. Ceea ce numim astăzi „Revoluția din 1989” este pentru unii revoluție confiscată, pentru alții lovitură de stat militară, înscenare a unor servicii secrete străine sau contrarevoluție.

Ce s-a întâmplat, de fapt, după fuga lui Nicolae Ceaușescu din 22 decembrie 1989? Marian Voicu îi adresează miercuri seară această întrebare invitatului său la Interviului săptămânii, Andrei Ursu, director al Direcției Științifice a Institutului Revoluției Române.

(w882) interviu

(w882) ceausescu

România este fruntașă europeană la conspirațiile COVID, tulpina Omicron este planificată de Big Pharma, iar Karl Marx a fost folosit împotriva Chinei. Despre aceste subiecte, pe larg, ne vorbeşte Horia Gruşcă, la Revista presei Fake. Şi, pentru că se apropie Sărbătorile de iarnă, Tatiana Ţarfulea ne propune, în cadrul rubricii Conspirația săptămânii, o temă de sezon: Comisia Europeană ne interzice să mai spunem „Crăciun fericit!”. Ba chiar ne va interzice, pur și simplu, Crăciunul. De unde a plecat această dezinformare? Aflăm tot miercuri, la „Breaking Fake News”.

(w882) vaccinati

Spărgătorii de Fake News, Zaiafet și Geminschi ne lămuresc în privinţa altei dileme de actualitate: de ce se aud tot mai des predici antivacciniste în bisericile de la noi? Iar Tetelu, la Vocea patriotului raționale, trage un semnal de alarmă: Uniunea Europeană ne fură Crăciunul, interzice numele creștine și îl va interzice, în curând, și pe Moș Crăciun!

(w882) tetelu

Mai în glumă, mai în serios, o nouă ediţie în premieră a emisiunii „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu, se coace la foc mic, pentru a ne fi servită proaspătă, miercuri, pe 15 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1.

(w882) titlu

 

 
Românul care a contribuit la descoperirea mileniului, în colecţia „Români universali”, la TVR 1 | VIDEO

Pe 20 şi 27 mai, Cristian Tabără ni-l prezintă pe profesorul şi cercetătorul Sorin Istrail, coordonatorul echipei care a lucrat la întoc­mi­rea ...

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...

Filosoful Mircea Dumitru și medicul neurolog Constantin Popa, la „Dialoguri academice”, în 19 mai, la TVR Cultural

TVR Cultural difuzează duminică, 19 mai, de la ora 22.40, dialogul filosofului Mircea Dumitru, vicepreședintele Academiei Române, cu medicul ...

 

#TVRedu