loader
Foto

Charlie Ottley a deschis noul sezon "Exclusiv în România", la TVR 1 | VIDEO

Din 20 septembrie,  de la ora 17.00, la  #TVR1 , TVR1 HD și online pe TVR+, Cristi Tabără şi echipa ”Exclusiv în România” ne propun să descoperim noi locuri mai puţin ştiute din ţara noastră.

 

Primul episod al noului sezon “Exclusiv în România” l-a avut ca invitat pe Charlie Ottley, producător tv, scriitor și globetrotter, cunoscut la nivel planetar pentru serialelele sale de călătorie, difuzate de cele mai prestigioase canale internaționale de televiziune.

Stabilit de 10 ani în România, Charlie Ottley a devenit un promotor asiduu și extrem de eficient al țarii noastre, aducând beneficii substanțiale de imagine turismului românesc.

Serialele Wild Carpathia sau Flavors of Romania, difuzate în întreaga Europa, în Orientul Mijlociu și în America de Nord, au demonstrat lumii și Romaniei că o alta abordare a bogătiilor materiale și imateriale ale acestui pământ poate eficientiza turismul românesc, pe masura potențialului existent.

România poate fi noul paradis turistic mondial, crede Ottley.

Mai nou, vedeta britanică și-a cumpărat o ferma la Șirnea în județul Brasov, pe care intenționează să o transforme în casă de oaspeți.

Charlie a dezvăluit, în premieră, la “Exclusiv în România” de ce s-a îndrăgostit de România și cine este iubirea vieții lui.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu