loader
Foto

Charlie Ottley a deschis noul sezon "Exclusiv în România", la TVR 1 | VIDEO

Din 20 septembrie,  de la ora 17.00, la  #TVR1 , TVR1 HD și online pe TVR+, Cristi Tabără şi echipa ”Exclusiv în România” ne propun să descoperim noi locuri mai puţin ştiute din ţara noastră.

 

Primul episod al noului sezon “Exclusiv în România” l-a avut ca invitat pe Charlie Ottley, producător tv, scriitor și globetrotter, cunoscut la nivel planetar pentru serialelele sale de călătorie, difuzate de cele mai prestigioase canale internaționale de televiziune.

Stabilit de 10 ani în România, Charlie Ottley a devenit un promotor asiduu și extrem de eficient al țarii noastre, aducând beneficii substanțiale de imagine turismului românesc.

Serialele Wild Carpathia sau Flavors of Romania, difuzate în întreaga Europa, în Orientul Mijlociu și în America de Nord, au demonstrat lumii și Romaniei că o alta abordare a bogătiilor materiale și imateriale ale acestui pământ poate eficientiza turismul românesc, pe masura potențialului existent.

România poate fi noul paradis turistic mondial, crede Ottley.

Mai nou, vedeta britanică și-a cumpărat o ferma la Șirnea în județul Brasov, pe care intenționează să o transforme în casă de oaspeți.

Charlie a dezvăluit, în premieră, la “Exclusiv în România” de ce s-a îndrăgostit de România și cine este iubirea vieții lui.

 
Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

„Buchet de flori”, tablou al lui Rachel Ruysch, apreciată reprezentantă a picturii florale olandeze, la „Pastila de artă”

„Cele trei grații” (Hans von Aachen), „Răstignirea” (atribuit Școlii lui Jan van Eyck), „Buchet de flori” (Rachel Ruysch), „Venus și Amor” (Lucas ...

Cassian Maria Spiridon, la „Mic dejun cu un campion”: Poezia este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

 

#TVRedu