loader
Foto

Galerie foto

Ce se întâmplă la doi paşi de România. Cu Armand Goşu, la „Garantat 100%”

Profesorul Armand Goșu, expert în istoria spațiului rus, a explicat ce se întâmplă la frontiera Ucrainei, dar şi influența asupra României a acestor evenimente în plină desfășurare. Pe 16 ianuarie, la TVR1. | VIDEO

 

Duminică seara, la „Garantat 100%”, Cătălin Ştefănescu ne-a invitat la o discuție al cărei subiect ne interesează pe toți: la mică distanță de România, adică la granița estică a Ucrainei cu Federația Rusă, arde mocnit un conflict despre care discută acum întreaga lume euro-atlantică.

„Vă propunem să aflăm împreună, de la o autoritate competentă în materie, ce se întâmplă la frontiera Ucrainei, cum stau lucrurile de fapt, ce scenarii se vehiculează, ce narațiuni sunt aruncate pe piață pentru a manipula opinia publică”, ne invită realizatorul emisiunii la o discuţie de mare actualitate, pe 16 ianuarie, de la ora 23.00, la TVR 1.

(w882)

Invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%” este profesorul Armand Goșu, cercetător asociat în cadrul Consiliului german pentru politică externă de la Berlin. Armand Goşu predă cursuri la Facultatea de Științe Politice a Universității din București şi este expert în istoria spațiului rus, sovietic și post-sovietic. ​

(w882)

„Încercăm să aflăm lucruri de bază, informații limpezi, să înțelegem motivele care au dus la actuala stare de fapt”, ne convinge Cătălin Ştefănescu.

(w882)

Cine sunt ucrainenii? Care e trecutul Ucrainei? Care sunt legăturile istorice cu Rusia? Ce s-a întâmplat în Crimeea, în 2014? Sunt întrebări la care vom găsi răspuns cu ajutorul profesorului Armad Goşu, tot la „Garantat 100%”. Şi mai important: vom afla şi înţelege care este influența asupra României a acestor evenimente în plină desfășurare.

(w882)

„Ucraina este garanţia că Rusia nu mai vine ca un tăvălug, cum a venit în istorie, vreme de un secol”, susţine Armand Goşu, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%". Mai multe aflăm duminică, de la ora 23.00, la TVR 1.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu