loader
Foto

Carmen Tănase îmbracă halatul de veterinar, la „Vis sau realitate”, TVR 1

Ultima personalitate care îşi împlineşte dorinţa secretă la „Vis sau realitate”, sezonul 1, e actriţa Carmen Tănase. Ne arată cu câtă dedicaţie ar fi făcut meseria pe care ar fi ales-o, dacă nu era actriţă. „Vis sau realitate”, cu Basti Ţopescu, se vede la TVR 1, duminică, 18 iunie, de la ora 16.30. Ediția este de la ora 17.30 la TVR Internațional.

 

În cei peste 40 de ani de carieră, a interpretat numeroase roluri, atât pe scena teatrului, cât și în producțiile de televiziune. Are rădăcini greceşti şi germane, dar actriţa Carmen Tănase spune că ea se consideră româncă getbeget.

(w500)

(w500)

Dacă o privești în ochi, cu greu îi vei putea uita privirea. E o intensitate a sufletului, o profunzime a trăirii, un cumul de tristeți și bucurii, pe care le transmite într-o fracțiune de secundă... Nu degeaba e una dintre cele mai iubite actrițe! Carmen Tănase este o personalitate dincolo de scenă și de rolurile din teatru și televiziune. Actriţa e invitata lui Basti Ţopescu în ultima ediţie a sezonului 1 „Vis sau realitate", în 18 iunie, de la 16.30, pe TVR 1.

(w500)

S-a născut la Ploiești, iar actoria a studiat-o la București, la clasa Olgăi Tudorache, care, de altfel, a reprezentat unul dintre idolii săi. A avut zeci de roluri, în sute de spectacole şi s-a bucurat de mii şi mii de aplauze. A jucat întâi la Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași, după care la București, la Teatrul de Comedie și la Odeon. A trecut apoi şi la actorie de film și seriale de televiziune. Tot cu mare succes de public! A trăit o mare poveste de dragoste cu soțul ei, Victor Parhon, critic de teatru, iar după pierderea lui (din cauza cancerului perfid), a dus mai departe tot ce au visat împreună. A iubit, a căzut, s-a ridicat, a jucat, s-a dăruit publicului în nenumărate roluri și a vorbit din suflet oamenilor, de câte ori a simțit nevoia să ia atitudine. Actriţa Carmen Tănase e o luptătoare!

(w500)

(w500)

Dar pe lângă toate acestea, Carmen Tănase iubește necondiționat toate animalele pământului, ba chiar își dorește să deschidă un adăpost pentru ele. La casa ei din afara Bucureştiului a adunat o mulţime de câini şi pisici, animale rămase/lăsate fără stăpân. Le hrăneşte, le îngrijeşte, le ocroteşte. Şi-atunci, cu siguranţă, nu e deloc surprinzătoare alegerea îndrăgitei actriţe Carmen Tănase de a deveni... fie şi doar pentru o zi, medic veterinar. La ce provocări lansate de Basti Ţopescu face faţă în emisiunea „Vis sau realitate”, urmărim în ediţia de duminică, de la ora 16.30, la TVR 1.

(w500)

(w500)

(w500)

Am aflat ce altceva le-ar fi plăcut să facă în viaţă Alexandra Stan, Dr. Cezar, Marian Drăgulescu, Patrizia Paglieri, Zarug, Andra Gogan, Irina Margareta Nistor, Maria Buză, Alexandrina Hristov. Basti Ţopescu ne invită să revedem ediţiile primului sezon al reality show-ului „Vis sau realitate” duminica, de la 16.30, la TVR 1.

 

 
„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", veți fi martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe a Familiei ...

„Podcasturile TVR#Enescu”: Valentina Băințan, în dialog cu Cynthia Millar, una dintre marile interprete la Undele Martenot, în 15 iunie

În ultima ediție a acestui sezon din „Podcasturile TVR#Enescu”, invitata Valentinei Băințan este Cynthia Millar, una dintre puținele interprete ...

Graficiana Anca Boeriu, la „Pastila de artă”: Este o expunere a propriilor mele fragilități în lucrările pe care le fac

Între 10 și 16 iunie, la „Pastila de artă”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor să îi descopere sau să afle mai ...

 

#TVRedu