loader
Foto

Galerie foto

Care sunt cele mai bune investiții în această perioadă?

Va intra economia româneacă în recesiune? Miercuri, 16 noiembrie, am căutat răspunsuri la „Dincolo de alb şi negru”, cu Mihaela Crăciun şi invitatul ei, Sergiu Cristian Manea, preşedinte executiv al unei instituţii financiare. De la 18.55, la TVR 1.

 

Pe 16 noiembrie, de la ora 18.55, la TVR 1, o nouă discuţie consistentă, de data aceasta despre economia românească. Mihaela Crăciun a stat de vorbă, la „Dincolo de alb şi negru”, cu Sergiu Cristian Manea, preşedinte executiv al unei instituţii financiare.

Va intra economia româneacă în recesiune? Este România mai bine pregătită față de acum 15 ani? Care sunt cele mai bune investiții în această perioadă? „Vorbim despre o economie care să fie rezilientă pe termen mediu şi lung, despre energie, agricultură, IT&C şi ce alte oportunităţi ar putea avea în faţă România, despre predictibilitatea şi sustenabilitatea locurilor de muncă, dar şi cât de importantă este educaţia financiară în perioade de incertitudine”, ne-a invitat Mihaela Crăciun, moderatoarea ediţiei.

(w882)

La 50 de ani, Sergiu Manea este unul dintre bancherii dinamici, care reprezintă școala românească în mediul de afaceri. Este absolvent de Finanţe, la Academia de Studii Economice din București. A avut până acum o carieră acasă şi în străinătate, în roluri manageriale, în pieţe financiare şi servicii bancare pentru companii. Președinte executiv al unei instituții financiare de prestigiu, Sergiu Manea promovează responsabilitatea socială şi conceptul de dezvoltare durabilă prin parteneriate strategice între mediul de afaceri, mediul universitar şi sectorul public.

Joi, 17 noiembrie, Marius Constantinescu ne aşteaptă la „Dincolo de alb şi negru”, alături de specialistul în chirurgie oncologică, medicul Victor Titirez. Despre prevenţia cancerului la sân, statistici, informare, modalităţi de abordare a cazurilor vorbim tot de la 18.55, la TVR 1.

(w882)

Luni, 14 noiembrie, de la ora 18.55, Sara Turetta, o italiancă implicată în salvarea câinilor şi pisicilor din România, a fost invitata lui Cătălin Ştefănescu la „Dincolo de alb şi nebru”.

(w882)

Cum toate reflectoarele se îndreaptă spre Cupa Mondială de Fotbal FIFA Qatar 2022, Laurenţiu Ciocăzanu ne-a invitat în culisele celei mai pasionante competiţii sportive, Campionatul Mondial de Fotbal, care începe pe 20 noiembrie, în direct şi în exclusivitate la Televiziunea Română. Invitatul său la „Dincole de alb şi negru” a fost jurnalistul şi comentatorul sportiv Ovidiu Ioaniţoaia.

(w882)

Încercările de explorare a spaţiului care se găseşte „Dincolo de alb şi negru” continuă la TVR 1. În săptămâna 14-17 noiembrie, Cătălin Ştefănescu, Laurenţiu Ciocăzanu, Mihaela Crăciun şi Marius Constantinescu sunt moderatorii unor dialoguri spectaculoase, pline de miez şi cu invitaţi deosebiţi, oameni de referinţă în domeniile lor.

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu