loader
Foto

Galerie foto

Călătorie în timp prin Alba, la Exclusiv în România

Cristi Tabără şi Cristina Madgearu ne-au propus o întoarcere tocmai în neolitic, la Muzeul Viu din Tecşeşti, din Munţii Trascău. Exclusiv în România s-a difuzeazat sâmbătă, 26 noiembrie, ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

„De data aceasta, nu ne mai mulţumim cu obişnuitele noatre călătorii în spaţiu; adăugăm şi cealaltă dimensiune: timpul. Ne vom întoarce tocmai în neolitic, la Muzeul Viu din Tecşeşti, în Munţii Trascău. Unicat mondial, muzeul oferă turiştilor posibilitatea de a experimenta viaţa din momente istorice diferite, de la neolitic până în secolul al nouăsprezecelea, trecând prin perioada daco-romană”, astfel sună invitaţia Cristinei Madgearu pentru o nouă ediţie Exclusiv în România, pe care o putem urmări sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

(w882)

În drum, echipa se abate pe la Poarta Raiului, pentru a descoperi Munţii Şureanu în haină de vară. Urcă până la urmele castrelor construite aici de romani, în marşul lor către Sarmizegetusa.

(w882)

Ceva mai jos, mocăniţa al cărei traseu leagă Zlatna de Alba Iulia îi ademeneşte pe călători cu o excursie la distanţă de doar... o sută de ani în urmă. Echipa prezintă apoi un alt unicat românesc, aşa că o plimbare pe dealurile Jidveiului va fi şi prilej de a le cunoaşte, la ele acasă, pe fetele de la Căpâlna, cu dansul lor de neimitat.

(w882)

O ediţie Exclusiv în România în care tunelul timpului ne va oferi doar opriri captivante este de văzut sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Producatori : Marin Găbudean, Cristina Madgearu

În noul sezon Exclusiv în România, Cristi Tabără şi echipa lui ne conduc spre destinaţii de vacanţă mai puţin explorate. Exclusiv în România a revenit cu ediţii în premieră la TVR 1, TVR HD şi TVR+ din 29 octombrie. O răpire în Parcul Natural Insula Mică a Brăilei, o premieră în televiziune - România pe contur – expediţie cu adevărate probe de supravieţuire, cu istorii inedite şi păţanii de tot hazul, degustări de vinuri la Ostrov, explorarea istoriei şi obiectivelor turistice din această parte mai puţin cunoscută a Dobrogei, o călătorie în timp pentru a trăi în neolitic, în Munţii Trascăului sunt doar câteva dintre poveştile captivante care ne ajută să cunoaştem mai bine şi să iubim mai mult România. Le descoperim în noul sezon Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Realizator: Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu