loader
Foto

Bugetul de vacanță, luni la „Banii Tăi”

Luni, 22 aprilie, aţi urmărit o ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Subiectele ediției: bugetul de vacanță, politica de coeziune, stimularea mediului de afaceri și școlile profesionale din Brașov.

Luni, la „Banii Tăi”, urmăriți un reportaj despre bugetul de vacanță. Media de cazare este de 3 zile, prețurile sunt influențate de cursul valutar - 4,75 - 4,76 lei pentru euro și 4,25 lei pentru dolari, dar și de cel al combustibilului. Prețul benzinei a crescut cu 13% față de 2018, iar cel al motorinei cu 7%. Discutăm cu Cristina Huzum, director adjunct, hotel de 5 stele din București.

Interviu cu Petru Dandea, director în Comitetul Economic și Social European (C.E.S.E.) pe tema politicii de coeziune: recuperarea de fonduri, influența ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, în contextul în care este țară-finanțator al bugetului UE.

Urmăriți o analiză despre rambursarea TVA-ului de către ANAF. Discutăm cu Cristian Pârvan, secretar general, Asociația Oamenilor de Afaceri din România (A.O.A.R.), pe tema stimulării mediului de afaceri: participarea activă a IMM-urilor la nivelul produselor europene, colaborare între IMM-uri și multinaționale, ajutoare de la stat, achiziții militare în valoare de 2% din PIB și creșterea tehnologizării.

Un reportaj despre școlile profesionale din România și facilitățile pentru tineri: 98% din absolvenți sunt angajați în firmele care au parteneriate cu școala, pe perioada școlarizării au bursă în valoare de 200 lei, cu condiția ca media la modulele de interes să fie de minimum 6,50 și să nu aibă absențe nemotivate, specializari: electro-mecanici, sculeri-matrițeri, pielari, sudori, etc. Discutăm cu George Funaru, inginer și mentor de practică într-o școală din Brașov.

Din 15 aprilie urmăriți sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni seară, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți dimineață, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu