loader
Foto

"Breaking Fake News!", duminică la TVR 1

Duminică, 18 iunie, de la ora 19:00, la TVR 1 și TVR+, v-am invitat să revedeți o ediție "best of" la  Breaking Fake News!

 

Interviurile săptămânii, cu Marian Voicu

Lansată în urmă cu o saptămână, contraofensiva ucraineană este însoțită, la Kiev și Moscova, de operațiuni speciale de dezinformare. Invitat: Florin Șperlea, analist militar

Andrew Tate, al cărui discurs instigator la ură împotriva femeilor are o priză tot mai mare în rândul adolescenților din întreaga lume, susține că este victima unei înscenări puse la cale de Ocultă mondială în România. 
Invitat: Mircea Toma, membru CNA

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea

A apărut o nouă teorie a conspirației: „Orașul de 15 minute” este, pentru unii, un semn al unui complot mondial și al „Marii Resetări”.

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Unul dintre cele mai mari dezastre ale secolului al XIX-lea a fost incendiul din Chicago. Incendiul a fost real, dar știrile privind incendiul au fost false.

Spărgătorii de fake news, cu Zaiafet și Geminschi

Un campionat inexistent de sex a încins mințile suedezilor iar „bombele murdare” ucrainene pe cele ale rușilor.

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu