loader
Foto

„Breaking Fake News”, o ediție despre masculinitatea toxică și „Orașul de 15 minute"

Emisiunea duminicală de la TVR1 „Breaking Fake News” ne-a propus și pe 23 aprilie de la ora 19:00 demontarea obiectivă a unor subiecte alarmiste și a unor falși eroi din spațiul public.

 

Interviul săptămânii, realizat de Marian Voicu, de această dată, cu Mircea Toma, membru CNA, a abordat cazul fraților Tate, reținuți în cadrul unei anchete privind traficul de persoane și viol.

(w882) Breaking F

Andrew Tate, al cărui discurs instigator la ură împotriva femeilor are o priză tot mai mare în rândul adolescenților din întreaga lume, susține că este victima unei înscenări puse la cale de Oculta mondială, iar cazul a fost prezentat pe larg de presa din mai multe țări.

Conspirația săptămânii
, cu Tatiana Țarfulea, ne-a adus la cunoștință că a apărut o nouă teorie a conspirației, „Orașul de 15 minute” care este, pentru unii, un semn al complotului mondial și al Marii Resetări.

Horia Grușcă a realizat și pentru ediția din 23 aprilie Revista presei fake, despre controversele privind admiterea sportivilor ruşi în competiţiile internaţionale și armatele de hackeri ruși și ucraineni de pe frontul cibernetic.

La rubrica Spărgătorii de fake news, Zaiafet și Geminschi ne-au îndemnat la vigilență atunci când auzim că...Europa ne bagă pe gât gândaci!

Deși religiile propovăduiesc pacea, războaiele sfinte au bântuit istoria. Am aflat mai multe despre războaiele purtate în numele crucii, în rubrica Fake-uri istorice, cu Gabriela Avram, într-o nouă ediţie a emisiunii „Breaking Fake News”, difuzată duminică, 23 aprilie, de la ora 19.00, la TVR 1.

(w882) Breaking F

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu