loader
Foto

„Breaking Fake News”, o ediție despre masculinitatea toxică și „Orașul de 15 minute"

Emisiunea duminicală de la TVR1 „Breaking Fake News” ne-a propus și pe 23 aprilie de la ora 19:00 demontarea obiectivă a unor subiecte alarmiste și a unor falși eroi din spațiul public.

 

Interviul săptămânii, realizat de Marian Voicu, de această dată, cu Mircea Toma, membru CNA, a abordat cazul fraților Tate, reținuți în cadrul unei anchete privind traficul de persoane și viol.

(w882) Breaking F

Andrew Tate, al cărui discurs instigator la ură împotriva femeilor are o priză tot mai mare în rândul adolescenților din întreaga lume, susține că este victima unei înscenări puse la cale de Oculta mondială, iar cazul a fost prezentat pe larg de presa din mai multe țări.

Conspirația săptămânii
, cu Tatiana Țarfulea, ne-a adus la cunoștință că a apărut o nouă teorie a conspirației, „Orașul de 15 minute” care este, pentru unii, un semn al complotului mondial și al Marii Resetări.

Horia Grușcă a realizat și pentru ediția din 23 aprilie Revista presei fake, despre controversele privind admiterea sportivilor ruşi în competiţiile internaţionale și armatele de hackeri ruși și ucraineni de pe frontul cibernetic.

La rubrica Spărgătorii de fake news, Zaiafet și Geminschi ne-au îndemnat la vigilență atunci când auzim că...Europa ne bagă pe gât gândaci!

Deși religiile propovăduiesc pacea, războaiele sfinte au bântuit istoria. Am aflat mai multe despre războaiele purtate în numele crucii, în rubrica Fake-uri istorice, cu Gabriela Avram, într-o nouă ediţie a emisiunii „Breaking Fake News”, difuzată duminică, 23 aprilie, de la ora 19.00, la TVR 1.

(w882) Breaking F

 
Românul care a contribuit la descoperirea mileniului, în colecţia „Români universali”, la TVR 1 | VIDEO

Pe 20 şi 27 mai, Cristian Tabără ni-l prezintă pe profesorul şi cercetătorul Sorin Istrail, coordonatorul echipei care a lucrat la întoc­mi­rea ...

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...

Filosoful Mircea Dumitru și medicul neurolog Constantin Popa, la „Dialoguri academice”, în 19 mai, la TVR Cultural

TVR Cultural difuzează duminică, 19 mai, de la ora 22.40, dialogul filosofului Mircea Dumitru, vicepreședintele Academiei Române, cu medicul ...

 

#TVRedu