loader
Foto

Galerie foto

„Breaking Fake News!”: Scepticismul față de viitorul Uniunii Europene și lupta împotriva globalismului. Ce este suveranismul?

Duminică, 19 noiembrie, la TVR 1, de la ora 19:00, Marian Voicu v-a așteptat la o nouă ediție a emisiunii „Breaking Fake News!”.

 

Suveranismul este tot tot mai prezent pe scena politică românească și europeană. Inidiferent că au doctrine de stânga sau de dreapta, cu toate au un numitor comun – scepticismul față de viitorul Uniunii Europene și lupta împotriva globalismului și a progresismului.

(w882) BREAKING F

Ce este, de fapt, suveranismul?

(w882) BREAKING F

Marian Voicu și Andrei Țăranu, prof. SNSPA, a discutat despre acest subiect în ediția din 19 noiembrie.

(w882) BREAKING F

La Revista presei fake, cu Horia Grușcă, am vorbit despre falsurile generate de inteligenţa artificială.

(w882) BREAKING F

Au devenit un instrument de răspândire a dezinformării în războiul Israelului cu Hamas.

(w882) BREAKING F

Celebrităţilor mondiale le sunt atribuite mesaje inventate de susţinere a unei tabere sau alta, iar acuzaţiile nejustificate de înscenări şi imagini regizate se înmulţesc, ceea ce face ca ororile şi victimele reale ale conflictului să fie privite cu neîncredere.

(w882) BREAKING F

Între timp, Kremlinul investeşte masiv în lung metraje de propagandă care mistifică adevărul războiului din Ucraina, fără să stârnească însă interesul spectatorilor ruşi.

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea, a fost dată de legea care privește limitarea plăților cu numerar. Aceasta a creat o confuzie teribilă în spațiul public românesc.

(w882) BREAKING F

Dincolo de dezbaterea legitimă privind prevederile legii, s-a vorbit despre încălcarea valorilor tradiționale românești, pierderea libertății și Oculta Mondială. Ce a fost adevărat și ce a fost fals în toate acestea?

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram:

Pentru conflictul israeliano-palestinian, început în secolul trecut, negocierile desfășurate la Oslo, în secret, au reprezentat o speranță. Acordurile de la Oslo ar fi putut aduce pacea, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu