loader
Foto

Galerie foto

"Breaking Fake News": Contraofensiva ucraineană și frontul dezinformării | VIDEO

Duminică 28 mai, de la ora 19:00, pe TVR 1 și TVR+, am urmărit o nouă ediție la "Breaking Fake News".

 

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

De câteva luni, presa internațională speculează asupra viitoarei contraofensive ucraineane. Când și unde va avea loc? Kievul și Moscova își însoțesc pregătirile militare de operațiuni speciale de dezinformare. La ce ne putem aștepta?

Invitat: Florin Șperlea, analist militar

(w882)
Revista presei fake, cu Horia Grușcă

La împlinirea a 79 de ani de la deportarea în masă a tătarilor din Crimeea, ruşii continuă persecuţiile împotriva minorităţii tătare, folosind pretexte false.
.
Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, îşi foloseşte propriul cont pentru amplificarea mesajelor celor mai cunoscuţi promotori ai dezinformării de pe Internet, de la Covid la războiul din Ucraina şi asaltul Capitoliului.

(w882)

(w882)
Manipularea săptămânii, cu Tatiana Țarfulea

Presă alternativă din România reia câteva din tezele propagandei ruse: Consiliul Regional din Cernăuți ar fi votat interzicerea bisericilor românești și confiscarea proprietăților.

(w882)
Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Bogdan Hmelnițki a încercat să gasească o cale de mijloc între marile puteri ale vremii - Marele Regat Polono Lituanian și Imperiul Țarist. În Ucraina, unii îl consideră erou național, alții trădător.

(w882)
Spărgătorii de fake news, cu Zaiafet și Geminschi

Norul radioactiv vine dinspre est și ne va cuprinde pe toți, iar umanitatea se duce de râpă, dar Elon Musk știe cine e tartorul – evident, Soros.

(w882)

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu