loader
Foto

Galerie foto

Best of „Exclusiv în România”, la început de an, la TVR 1 | VIDEO

Cele mai frumoase reportaje realizate de Cristi Tabără şi echipa sa sunt adunate în ediţia din 8 ianuarie a emisiunii. O urmărim duminică, de la ora 17.00, la TVR 1.

 

La început de an, ne reîntâlnim pentru a depăna cele mai frumoase amintiri ale sezonului care a trecut. Urmărim ediţia best of a sezonului 19 „Exclusiv în România” duminică, 8 ianuarie, ora 15.50.

(w882)

Cristi Tabără se reîntoarce la povestea morii de la Bologa, veche de 150 de ani. Șase generații de morari au dat o pâine bună oamenilor din zonă, însă în ultimii ani nimeni nu a mai venit să macine cereale.

(w882)

Daniel Georgescu ne aminteşte vizita prin cel mai mare târg din sud-estul Europei, cel de Antichități și Vechituri de la Negreni.

(w882)

Cristina Șoloc ne invită în județul Vrancea, la Buciumașii din Spulber. Am descoperit alături de ea singurul loc din Vrancea, dar și din România, unde buciumul este un fel de telefon fără fir care anunță toate evenimentele din sat... Mai exact, în comuna Spulber, unde l-am cunoscut pe Manole Enache, meșterul care zidește case și mai cioplește şi buciumele Buciumașilor din Spulber.

(w882)

(w882)

Tot duminică, alături de Cristina Madgearu ajungem la enigmaticul zid dacic de la Ponorici, iar producătorul Marin Găbudean adaugă un frumos colind din zestrea UNESCO, al Grupului de Tradiții și Datini din Negreni – Cluj.

(w882)

Iar la final, vin urările de An Nou bun, din partea întregii echipe!

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu