loader
Foto

Galerie foto

Best of Exclusiv în România, la început de an 2017

La finalul celui de-al optulea sezon, echipa Exclusiv în România ne reaminteşte câteva dintre cele mai frumoase ediţii din 2016. Sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .

 

La sfârşitul celui de-al optulea sezon, membrii echipei Exclusiv în Romania deapănă amintiri la Sovata, pe malul Lacului Ursu, unicat mondial care a fost prezentat chiar într-o ediţie din acest sezon. Vedem ediţia best of Exclusiv în România sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Tot la ediţia best of, telespectatorii pot revedea un fragment din proiectul „România pe contur", expediţie cu adevărate probe de supravieţuire, cu istorii inedite şi păţanii de tot hazul.

(w882)

Ediţia mai este şi prilej pentru a ne reîntoarce la Braila şi pe insulele din jurul ei, unde realizatorii explorează sălbăticia Parcului Natural Insula Mică a Brăilei şi poposesc pe Insula Mare pentru a gusta bucate savuroase.

(w882)

De asemenea, telespectatorilor le adresează invitaţia de a urca din nou în Piatra Craiului, pentru o întâlnire cu minunatele capre negre.

(w882)

Toate aceste călătorii se încheie cu urări de An Nou bun din partea echipei, care speră să revină cu cel de-al nouălea sezon.

Jurnalist: Cristina Madgearu

Producători: Cristina Madgearu şi Marin Găbudean

 

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Realizator: Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu