loader
Foto

Galerie foto

Best of Exclusiv în România, la final de sezon

Cele mai frumoase reportaje realizate de Cristi Tabără şi echipa sa sunt adunate în ediţia din 13 iunie a emisiunii, care a difuzată la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Pentru ultima ediţie din acest sezon, Cristi Tabără şi echipa sa propun prietenilor emisiunii mai multe destinaţii ce pot fi văzute Exclusiv în România. Ediţia „best of” a emisiunii poate fi văzută sâmbătă, 13 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Ne vom aminti, aşadar, în această ediţie, de momentul în care Cristi Tabără descoperea, împreună cu Ligia Bodea, frumuseţea tradiţiilor populare din zona Sălajului. De asemenea, vom revedea cum, la Porolissum, dacii şi romanii se luptă din nou pe viaţă şi pe moarte, iar de aici vom ajunge şi în munţii Ţarcului, cei mai vestici din România, pe care Cristina Madgearu i-a survolat din elicopter.

Adrenalina va creşte la momentul în care vom rememora saltul cu paraşuta executat de Lorelei Mihală pe aeroportul din Clinceni. Şi tot în ediţia „best of” Exclusiv în România din această sâmbătă se înscrie şi momentul memorabil în care Daniel Georgescu ne arata cum să conducem o sanie trasă de câini husky, precum şi cel în care Denisa Anghel ne conducea la cel mai mare lac de baraj natural din ţară - lacul Cuejdel.

Cele mai frumoase reportaje marca Exclusiv în România îşi găsesc loc în ediţia din 13 iunie a emisiunii. Locuri frumoase, locuri unice - toate împănate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără le descoperă alături de colegii săi, fac parte din oferta ediţiei ce încheie acest sezon Exclusiv în România. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu