loader
Foto

Galerie foto

Best of Exclusiv în România, în ultima ediţie a sezonului

Cristi Tabără şi echipa lui ne-au reamintit cele mai frumoase reportaje realizate în actualul sezon Exclusiv în România în ediţia de sâmbătă, 11 iunie. De vizionat la TVR 1, TVR HD şi TVR+

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

La ultima ediţie a acestui sezon, echipa Exclusiv în România a selecţionat atent cele mai frumoase reportaje difuzate în acest an. Exclusiv în România se difuzează la TVR 1, TVR HD şi TVR+ sâmbătă, 11 iunie, de la ora 18.00.

Olteanca echipei, Lorelei Mihală, a rămas cu gândul şi sufletul la vizita făcută ardelenilor de la Cluj.

(w882)

Daniel Georgescu a luat lecţii de supravieţuire de la vânătorii de munte din Vatra Dornei, iar Cristina Madgearu a avut parte de o expediţie interesantă în Munţii Şureanu.

(w882)

Colegul lor, Marin Găbudean, i-a făcut o vizită lui Moş Martin în bârlogul său de pe Valea Strâmbei, de lângă Zărneşti, iar Cristi Tabără a rămas profund impresionat de felul cum arată, după restaurare, Palatul Culturii din Iaşi.

(w882)

Producătorii Marin Găbudean şi Cristina Madgearu ne propun, aşadar, pentru sâmbătă, 11 iunie, o ediţie Best Of Exclusiv în România.

(w882)

Locuri frumoase, locuri unice - toate împănate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta acestui sezon Exclusiv în România. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi http://www.tvrplus.ro/emisiune-exclusiv-in-romania-4576, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Jurnalişti: Lorelei Mihală, Daniel Georgescu
Realizator: Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu