loader
Foto

Accesarea fondurilor europene, luni la „Banii Tăi”

Luni, 27 mai, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 9:00, pe TVR1.

 

Astăzi, la emisiunea Banii Tăi, urmăriți un interviu cu Bogdan Rogin, expert fonduri europene, pe tema accesării fondurilor europene.

(w882)

Printre subiecte puse în discuție se numără: simplificarea procedurilor de accesare a fondurilor europene, sursele de finanțare, auditul intern, competiția pentru corecția financiară, eficiența controlului, eficientizarea în utilizarea banilor europeni,  regulamentele care definesc cadrul european al fondurilor, lipsa de impact versus absorția fondurilor, nevoia de investiție la nivel național, lipsa de înțelegere a ciclului unui proiect, ghiduri de bună practică și studii de fezabilitate în contextul proiectelor fără impact.

(w882)

Urmăriți în fiecare luni emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu