loader
Foto

Galerie foto

„Banii Tăi”: Piaţa produselor cosmetice

Vineri, 8 martie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: efectele ordonanței 114 asupra unor domenii-cheie din economie și piața de produse cosmetice.

 

După ce a bulversat economia, Ordonanța 114 va fi modificată tot prin ordonanță de urgență, după discuții cu reprezentanții din toate domeniile de vizate. Explicăm astăzi la „Banii Tăi” care sunt efectele acestei ordonanțe. Și vă reamintesc doar că mai avem foarte puțin timp, până în 15 martie, să direcționați 2 sau 3,5 % pentru Organizațiile neguvernamentale și să vă depuneți declarația de venit, formularul deja celebru 230, la fisc.

Vorbim astăzi despre lucruri grave, cum ar fi spre exemplu scumpirea facturii la energie, dar emisiunea va începe cu un subiect pe placul doamnelor și domnișoarelor: piața de produse cosmetice. Discutăm cu Andreea Moldovan, manager general, companie de cosmetice.

Trecem la analiza efectelor efectelor Ordonanței 114, asupra unor domenii-cheie din economie. Și continuăm dialogul cu președintele Comisiei pentru Industrie și Servicii, Iulian Iancu.

Ordonanța 114 a vizat și acordarea licențelor de utilizare a frecvențelor radio și regimul infrastructurii fizice a rețelelor de comunicații electronice. Detaliem subiectul, astăzi la emisiunea „Banii Tăi, cu Alexandru Petrescu, ministru al Comunicațiilor.

Din 11 ianuarie urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu