loader
Foto

„Banii Tăi”: Recorduri negative pe piața financiară

Vineri, 25 ianuarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Săptămâna viitoare conducerea BNR ar putea fi audiată în Parlament. Se vor cere explicații pentru recordurile negative înregistrate pe piața financiară.

Roborul și Cursul valutar cresc de la zi la zi, atingând niveluri istorice.

Recordurile negative de pe piața financiar - bancară alimentează cele mai pesimiste așteptări în privința evoluției economiei. Cursul de schimb se apropie vertiginos de 4.8 lei pentru un euro, iar Roborul a trecut de 3%. Este evident pentru toată lumea că tensiunile dintre politicieni și tehnocrați capătă proporții. Vedem cum răspunde BNR acuzațiilor de manipulate a pieței. Discutăm vineri, la “Banii Tăi”, cu Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al BNR.

(w882) Dan Suciu

Un Park industrial de tip Greenfield s-a înființat acum 10 ani la Brașov. Firmele care au închiriat spații de producție în acest perimetru și valorifică forța de muncă autohtonă, au realizat în 2017 circa 10% din cifra de afaceri totală de la nivelul județului. Noi am fost acolo să vedem cum funcționează un asemenea parc, unde se produc anual sute de milioane de euro. Aflați mai multe de la Horațiu Pălășan, Director Executiv, I.P.B.

Nu știu dacă știți că România este cel mai mare producător de miere la nivel european. Haideți să vedem care sunt problemele, dar și oportunitățile de pe această piață. Aflați mai multe detalii vineri, la „Banii Tăi”, de la Ioan Fetea, Președintele Asociației Crescătorilor de Albine.

(w882) Ioan Fetea

Din 11 ianuarie urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu