loader
Foto

Galerie foto

„Banii Tăi”- Premiul de Excelență pentru promovarea mediului de afaceri

Echipa emisiunii „Banii Tăi” a obținut Premiul de Excelență în Jurnalism pentru promovarea mediului de afaceri românesc în cadrul Galei Topul Național al Firmelor, ediția XXV, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

 

Vineri, la emisiunea „Banii Tăi”, vă prezentăm cele mai performante companii premiate de Camera de Comerț și Industrie a României. Și ne bucurăm să fim și noi printre cei premiați pentru susținerea mediului de afaceri românesc. Ediția aniversală a Galei Topul Național al Firmelor 2018 a adunat oaspeţi de vază precum Klaus Iohannis, preşedintele României și Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.

(w882) Klaus Ioha

(w882) Hans Klemm

***

Executivul va modifica Codul Muncii prin Ordonanță de Urgentă pentru a reglementa diferențierea salariului minim în funcții de studii, iar ulterior va majora suma minimă garantată în plată. Din decembrie, aceasta va fi de 2.080 de lei, ceea ce înseamnă un plus de 100 de lei la salariul net. În România, sunt plătite 1,2 milioane de salarii minime.

9 din 10 români nu câștigă suficient pentru „un trai decent”. Asta indică rezultatele unui studiu recent, potrivit căruia un român ar trebui să câștige mai mult de 2.500 de lei pe lună ca să poată trăi decent, ceea ce înseamnă de două ori mai mult decât salariul minim net pe economie. Iar pentru o familie cu copii, situația e și mai complicată. Mai multe detalii aflați vineri, la emisiunea „Banii Tăi”, de la Alexandra Smedoiu, Tax Partner, Deloitte România.

Internaționalizarea și digitalizarea rămân două teme importante pentru firmele românești, dar prioritățile pentru anul viitor sunt debirocratizarea și simplificarea administrativă. Sunt obiectivele mediului de afaceri autohton promovate de Consiliul Naţional al IMM-urilor din România, care a premiat și anul acesta cele mai performante firme. Mai multe detalii aflați vineri, la emisiunea „Banii Tăi”, de la Florin Jianu, Președinte, Consiliul Naţional pentru Întreprinderile Private Mici şi Mijlocii din România și Rovana Plumb, Ministrul Fondurilor Europene.

(w882) Florin Jia

La întâlnirea celor mai performante IMM-uri din România, cel mai căutat invitat a fost de departe, Ministrul de finanțe, de la care antreprenorii au căutat să afle cât mai multe informații. Și au cerut lămuriri despre fiscalitate, case de marcat, insolvență, amnistie și multe altele. Aflați vineri, la „Banii Tăi”, răspunsurile date de  ministrul Eugen Teodorovici.

(w882) Eugen Teod

În fiecare vineri urmăriți emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu