loader
Foto

„Banii Tăi”, o lecție economică pentru toți

Industria 4.0, investițiile în educație și resurse umane constituie centrul de interes în ediția emisiunii „Banii Tăi” difuzată luni, 20 mai, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Roadele investiției în educație se culeg în economie. E drept, după câteva decenii. Care sunt azi perspectivele unei economii, care ar trebui să valorifice înainte de toate inteligența românească, veți afla de la interlocutorii excepționali din ediția de astăzi.

Cea mai prețioasă investiție este cea în pregătirea resursei umane. Concret: școala de matematică de acum 40 de ani stă la baza performanței de azi din IT. O investiție inițiată în economia socialistă și valorificată cu succes în capitalismul sălbatic de azi. Subiectul va fi detaliat cu Varujan Pambuccian, matematician și informatician.

Ca să investești eficient azi, trebuie să știi încotro se îndreaptă economia. Ce e industria 4.0 și cum își aleg profesioniști marile corporații ale lumii povestește o româncă de renume internațional, Cleopatra Căbuz, care a devenit membru al Academiei Naționale de Inginerie a Statelor Unite ale Americii.

Urmăriți în fiecare luni emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

***

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu