loader
Foto

"Banii tăi": Interviu cu Ionuț Dumitru, președintele Consiliului Fiscal

Vineri, 2 noiembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Monica Ghiurco discută cu Ionuț Dumitru, președintele Consiliului Fiscal, despre echilibrele și dezechilibrele macroeconomice.

(w882) Ionut Dumi

(w882) Ionut Dumi

Un program susținut de Uniunea Europeană şi cofinanţat de BERD dă o mână de ajutor firmelor mici și mijlocii din România. Este vorba despre o finanțare nerambursabilă de 67% - până la 75% din costul net al unui proiect de consultanță.  Mai multe detalii aflați vineri, la „Banii Tăi”, de la Daniela Marin, Principal Manager, Advice for Small Businesses BERD Romania.

Potrivit datelor Comisiei Europene, diferența dintre suma care trebuie colectată din TVA și cea care ajunge la Bugetului statului, este de peste 7 miliarde de euro. Unde sunt de fapt acești bani și care sunt bunele practici din alte țări, vă spunem imediat. Mai multe detalii despre acest subiect aflați vineri, la „Banii Tăi” de la Gabriel Sincu, Partener Asociat, Departamentul de Asistență Fiscală, EY România.

(w882) Gabriel Si

Omenirea risipește circa o treime din cantitatea de hrană produsă la nivel global, potrivit unui raport realizat de Boston Consulting Group. Asta în vreme ce una din şase persoane de pe Glob suferă de foame. Cum stăm noi cu risipa de alimente? Vă răspundem şi vă oferim detalii de la Camelia Malahov, Tax Director, Retail and Consumer Business Manufacturing, Deloitte, și de la Cezar Nourescu, specialist IT.

(w882) Camelia Ma

După dezastrul financiar din Grecia, europenii se uită cu îngrijorare spre Italia care, în opinia analiștilor, este la un pas de faliment. Cu o datorie de 1.800 de miliarde de euro, a patra cea mai mare economie din Uniunea Europeană riscă să intre în colaps dacă nu implementează rapid măsuri drastice de austeritate.

***

(w882) Monica Ghi

În fiecare vineri urmăriți emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

„Buchet de flori”, tablou al lui Rachel Ruysch, apreciată reprezentantă a picturii florale olandeze, la „Pastila de artă”

„Cele trei grații” (Hans von Aachen), „Răstignirea” (atribuit Școlii lui Jan van Eyck), „Buchet de flori” (Rachel Ruysch), „Venus și Amor” (Lucas ...

Cassian Maria Spiridon, la „Mic dejun cu un campion”: Poezia este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

 

#TVRedu