loader
Foto

"Banii Tăi": Impactul economic al epidemiei de coronavirus | VIDEO

Vineri, 28 februarie, de la ora 23:00, pe TVR1, TVR1 HD și online pe TVR+, Monica Ghiurco ne-a propus o nouă ediţie a emisiunii "Banii tăi".

 

În această ediție, s-a discutat despre impactul economic al epidemiei de coronavirus la nivel global, despre panica declanșată pe piețele financiare și despre scumpirea de la o zi la alta a activelor de refugiu.

Sumarul ediției a cuprins și reforma Fiscului prin digitalizare, investiții pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră și proiecte energetice pentru țările din Europa Centrală și de Est, finanțate de Statele Unite.

S-a discutat în emisiune și despre banii din sănătate cu dr. Alin Dragomir (foto).

.

***

Contact:

e-mail: baniitai@tvr.ro

Pagina de Facebook a emisiunii

Foto: Mircea Mitrofan

(w500) Monica Ghi

***

Urmăriți-ne vineri de la ora 23:00, pe TVR1, TVR1HD și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți de la ora 5:30, pe TVR1, TVR1HD și online pe TVR+.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu