loader
Foto

Averea Ceauşeştilor şi ecouri de la graniţa Ucrainei, la „Breaking Fake News”

Şi totuşi, au avut conturi în străinătate Nicolae şi Elena Ceauşescu? Marian Voicu ne-a prezentat o nouă ediţie „Breaking Fake News” miercuri, 16 februarie, de la ora 23.00, la TVR 1. | VIDEO

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

A avut sau nu conturi în străinătate familia Ceauşescu? Aceasta este una din întrebările rămase fără răspuns după mai bine de 30 de ani. Au existat într-adevăr sutele de milioane de dolari, recuperate de securiştii deveniţi capitalişti peste noapte? Sau nu au existat, iar Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost acuzaţi şi condamnaţi fără temei?

O discuţie la care realizatorul Marian Voicu l-a provoacat pe istoricul Mădălin Hodor, cercetător CNSAS.

(w882)

Definiţia plagiatului dă bătăi de cap clasei politice din România, iar adepţii QANON, care acum un an au luat cu asalt parlamentul Statelor Unite, îi dau o mână de ajutor lui Viktor Orban pentru a salva Europa de George Soros. Despre toate acestea, la „Revista presei Fake”, cu Horia Gruşcă.

Zaiafet şi Geminschi vin, la rândul lor, cu un subiect fierbinte: atacurile cibernetice şi alarmele false cu bombe pun nervii ucrainenilor la încercare, iar serviciile de informaţii ruse par a nu fi străine de toate acestea. Cum comentează celebrii „Spărgători de Fake News” această situaţie aflăm tot miercuri seară, la „Breaking Fake News”.

Şi Tetelu e îngrijorat de zvonul că va fi încorporat. Deja, el şi-a pregătit valiza de lemn. Să fie o ştire falsă? se întreabă el pe 16 februarie, la rubrica „Vocea patriotului raţionale”.

(w882)

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu