loader
Foto

Galerie foto

Aventuri, istorie şi istorii captivante, în noul sezon Exclusiv în România

Din 29 octombrie, emisiunea realizată de Cristian Tabără a revenit la TVR cu ediţii în premieră. Prima întâlnire ne poartă prin Balta Brăilei, pe urmele vestitului bandit Terente. Exclusiv în România este difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În noul sezon Exclusiv în România, Cristi Tabără şi echipa lui ne conduc spre destinaţii de vacanţă la care nici nu v-aţi gandi. Din 29 octombrie, ora 18.00, Exclusiv în România revine cu ediţii în premieră la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Tot atunci, telespectatorii vor remarca şi noua grafică a emisiunii. O răpire în Parcul Natural Insula Mică a Brăilei, o premieră în televiziune - România pe contur – o expediţie cu adevărate probe de supravieţuire, cu istorii inedite şi păţanii de tot hazul, degustări de vinuri la Ostrov, explorarea istoriei şi obiectivelor turistice din această parte mai puţin cunoscută a Dobrogei, o călătorie în timp pentru a trăi în neolitic, în Munţii Trascăului, sunt doar câteva dintre poveştile captivante care ne ajută să cunoaştem mai bine şi să iubim mai mult România. Le descoperim în noul sezon Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

(w882)

La început de sezon, Cristi Tabără şi colegul său, Daniel Georgescu aleg o destinaţie de vacanţă poate neconvenţională şi pornesc prin Balta Brăilei. Cei doi explorează sălbăticia Parcului Natural Insula Mică a Brăilei şi poposesc pe Insula Mare pentru a gusta bucate savuroase.

(w882)

În timp ce Cristi descoperă vechea frumuseţe a oraşului, Daniel trece Dunărea şi ajunge călare până departe, în Munţii Măcinului. De-a lungul călătoriei, însă, are de trecut probe mai grele, într-o zonă în care răpirile erau cândva la ordinea zilei.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

„Pe urmele lui Terente”, primul episod cu haz şi suspans din noua serie Exclusiv în România, se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR+ sâmbătă, 29 octombrie, de la 18.00.

(w882)

Imagini cu locuri frumoase, locuri unice - toate completate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta noului sezon Exclusiv în România. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00.

Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Realizator: Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu