loader
Foto

Aşii propagandei sub lupă, la „Breaking Fake News” | VIDEO

În plin război, ştirile false circulă cu rapiditate în mediul online. Despre propaganda de război şi dezinformările aduse de aceasta – într-o nouă ediţie „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu,  difuzată miercuri, 16 martie, de la ora 22.00, la TVR 1.

 

Ucraina intră în a treia săptămână de război cu Rusia. Care este situaţia pe front, cum gestionează ţările vecine situaţia umanitară, cum foloseşte Rusia propaganda de război şi care este stadiul negocierilor de pace? A răspuns la aceste întrebări E.S. Păun Rohovei, şeful misiunii diplomatice a Ucrainei în România, la Interviul săptămânii, prima rubrică a ediţiei „Breaking Fake News” pe care Marian Voicu a propus-o pentru această săptămână. Emisiunea s-a văzut în direct, pe 16 martie, de la ora 22.00, la TVR 1.

Conspiraţia săptămânii, cu Tatiana Ţarfulea a continuat în acelaşi registru, avându-i în prim-plan pe agenţii propagandei pro-Kremlin din România.

Iar la Revista presei fake, Horia Gruşcă a făcut, la rândul lui, un nou inventar al ştirilor false, al dezinformărilor şi propagandei ruse din ultima săptămână.

Subiecte actuale şi întrebări aflate pe buzele tuturor şi-au căutat explicaţii într-o nouă ediţie în premieră a emisiunii „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu, difuzată în direct miercuri, pe 16 martie, de la ora 22.00, la TVR 1.

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu