loader
Foto

Adina Buzatu a luat lecţii de canto! | VIDEO

Celebra stilistă și-a îndeplinit visul din copilărie, acela de a cânta într-un studio profesionist, ghidată de un profesor experimentat. Totul a fost pus la cale de Basti Ţopescu, alături de Crina Mardare. O nouă ediţie „Vis sau realitate” s-a difuzat la TVR 1 luni, 30 octombrie, de la ora 22.30.

 

O veritabilă pionieră a industriei de modă bărbătească din România, Adina Buzatu este cunoscută pentru talentul, eleganţa şi profesionalismul ei. Cel mai bine cotat stilist de vestimentaţie masculină din ţara noastră a lansat în anul 2006 magazinul multibrand TRENDS by Adina Buzatu, acesta fiind totodata şi primul magazin dedicat în exclusivitate bărbaţilor.

(w882) Adina Buza

Stilista a lansat și primul parfum bărbătesc românesc, iar câţiva ani mai târziu şi-a lansat linia vestimentară omonimă, TRENDS by Adina Buzatu. Susţine cu ardoare stilul bărbătesc elegant şi rafinat, lucru care i-a servit şi drept inspiraţie pentru campania sa antikitsch în vestimentaţia masculină.

Pe lângă activitatea sa din lumea modei, Adina a avut colaborări și cu lumea teatrului, concepând atât ținute masculine pentru actori precum Marius Manole, cât și ţinute feminine. Este o prezență constantă la emisiuni tv și în reviste de specialitate şi se implică activ în proiecte caritabile – de exemplu, în anul 2013, a devenit Ambasador Nelson Mandela 46664 Bangles România, fundație care luptă pentru prevenirea HIV.

(w882)

Nu s-ar putea spune, aşadar, despre Adina Buzatu că nu este un om împlinit. Pare că a atins tot ce şi-a propus în carieră, iar rezutatele obţinute sunt dovada incontestabilă a talentului său. Şi totuşi, vedeta a avut o dorinţă rămasă neîmplinită. Pentru aceasta, Basti Ţopescu a însoţit-o la şcoala de canto a Crinei Mardare.

(w882) 3

(w882)

Mai mult decât atât, a ajutat-o să-şi învingă emoţiile, interpretând alături de ea o celebră piesă italiană! La rândul ei, celebra creatoare de modă i-a oferit prezentatorului TVR o ţinută specială pentru această filmare, aşadar l-am văzut pe Basti Ţopescu îmbrăcat într-un cu totul alt stil decât cel care l-a consacrat deja...

(w882) Basti

Visul Adinei Buzatu de a-şi proba talentul vocal în faţa microfonului s-a îndeplinit pe 30 octombrie. Cum s-a descurcat stilista în această ipostază şi care a fost reacţia de milioane a Crinei Mardare când a ascultat-o pentru prima oară cântând am văzut luni seară, la „Vis sau realitate” , de la 22.30, pe TVR 1.

(w882) Adina Buza

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, lunea seara, de la 22.30.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu