loader
Foto

Galerie foto

Adelin Petrişor, din nou Garantat 100% de la TVR

Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu jurnalistul TVR duminică, 22 martie, de la 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.   

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Toată lumea care se uită la televizor îl ştie din timpul relatărilor de pe teatrele de operaţiuni din toată lumea – Irak, Afganistan, Liban, Algeria, Albania, Închisoarea de la Guantanamo. A făcut interviuri cu celebrităţi, de la Yasser Arafat şi Beniamin Netanyahu, până la motociclistul Valentino Rossi sau la secretarul general al NATO. A fost premiat în mai multe rânduri pentru reportajele sale. E „posesor” de blog personal şi autor al unor cărţi. Cea mai recentă dintre ele poartă titlul Ţara cu un singur gras şi este rezultatul unei călătorii spectaculoase în Coreea de Nord. Invitatul lui Cătălin Ştefănescu de duminică este şi autorul unui film documentar care poartă acelaşi titlu. La Garantat 100%, revine jurnalistul Adelin Petrişor. Ediţia poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 24.00.

La Garantat 100% de duminică, se va redifuza un reportaj din seria Reportajelor Telejurnalului. Dată fiind gravitatea temei, rubricile obişnuite ale emisiunii - 5 minute şi Muzici la Garantat 100% - nu se difuzează. Dar, cum invitatul din studio al lui Cătălin este Adelin Petrişor, telespectatorii vor afla de la acesta povestea poveştii reportajului care se difuzează la Garantat 100%. Este vorba despre mărturia lui Shin Dong hyuk, un evadat care s-a născut într-un lagăr din Coreea de Nord, „un reportaj cutremurător pe care ar trebui să-l vadă multă lume”, ne recomandă Cătălin Ştefănescu.

Din 8 martie, realizatorul Cătălin Ştefănescu a început o nouă serie de premiere Garantat 100%. Emisiunea poate fi urmărită duminica, de la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu