loader
Foto

Galerie foto

9 concurenţi s-au întrecut în semifinala „Vedeta populară" de la TVR 1

În Ajun de Crăciun, la TVR 1 am colindat împreună, am râs şi am lăcrimat alături de concurenţii de la Vedeta populară. De la ora 21.oo, la TVR 1 şi TVR+.

 

Semifinala Vedeta populară a aducs în faţa telespectatorilor 9 concurenţi talentaţi, două probe cu parfum de sărbătoare şi un juriu pe măsură.

Iuliana Tudor, gazda celui mai mare talent show de folclor din România, ne-a dat întâlnire duminică, 24 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

Marian Buzilă din Valea Vinului, Bistriţa Năsăud; Daria Gâdea din Baia Mare, Maramureş; Mihai Moldovan, din Idicel Pădure, judeţul Mureş, Iuliana Andrada Iordache, din Bezdead, Dâmboviţa; seniorul Ioan Joldea, din Hunedoara; Alexandra Chira, din Plopiş, Sălaj; Alexandru Lilea, din satul Rast, Dolj; Ana Anuţoiu,  din Deva, Hunedoara şi Constantin Gaciu, din Olt sunt cei nouă semifinalişti pe care îi vedem în concurs la TVR 1 duminică, începând cu ora 21.00.

În prima probă, fiecare dintre concurenţi va interpreta un colind românesc. În cea de a doua probă, surpriză: semifinaliştii vor cânta o melodie din folclorul unei minorităţi din România.

O surpriză avem şi din partea juraţilor Grigore Leşe, Elise Stan, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Mircea Dinescu. Notele acordate de aceştia vor fi la vedere de această dată, unul dintre juraţi păstrând misterul asupra notei sale până la finalul fiecărei probe.

Timp de nouă săptămâni, la Vedeta populară au fost aleşi cei mai buni dintre cei mai buni. Câştigătorul fiecărei ediţii s-a calificat în semifinală. În seara semifinalei, doar şase dintre ei vor trece mai departe, în finală, şi vor avea şansa de a câştiga trofeul Vedeta Populară şi marele premiu de 100 000 de lei. Săptămâna următoare, în seara de Revelion, la TVR 1 vom afla cine este marele câştigător al titlului Vedeta populară.

(w500)

credit foto: Doru Ochea

La Vedeta populară, ne colindă, încă de la început, o familie frumoasă: Marius Zorilă, dirijorul Orchestrei Naţionale Valahia, Lavinia Goste, soţia lui şi fetiţele lor, alături de câţiva copii de la Fabrica de Folclor.

 
„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Andreea Marin (ediție din 2017) | VIDEO

Între 5 și 11 august, TVR Cultural redifuzează dialogurile Danielei Zeca Buzura cu pictorul Ilie Boca, gimnasta Cătălina Ponor, scriitoarea Ioana ...

Elisabeta Lipă, la „Portret de excelență”: În sportul de înaltă performanță, Comitetul Olimpic Internațional a introdus egalitatea de șanse | VIDEO

TVR Cultural i-a invitat pe telespectatori să revadă sâmbătă, 10 august, de la ora 16.00, dialogul dintre Mihaela Olaru, gazda emisiunii „Portret ...

Sculptorul Laurențiu Mogoșanu, la „Biografii necesare”: „Eu Îl mărturisesc pe Hristos şi asta se vede în arta mea” | VIDEO

TVR Cultural i-a invitat pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, în 11 august, de la ora 22.10, dialogul dintre artista vizuală ...

 

#TVRedu