loader
Foto

Galerie foto

În debutul noului sezon Garantat 100%, invitat Pavel Bartoș

În prima ediţie a noului sezon Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu l-a avut invitat pe actorul Pavel Bartoș cu care a vorbit despre condiția actorului din România. Duminică, 13 martie, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD și online pe TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Pavel Bartoș: "Ce e al meu e pus deoparte - e clar că e pus deoparte - dar trebuie să îți forțezi puțin șansa, s-o aduci un pic la tine, s-o întărâți."

Pavel Bartoș ne povestește despre copilăria lui de la Miercurea Ciuc, despre conviețuirea firească cu maghiarii, despre frigurile legendare din acea zonă a țării, dar și despre drumul lui de la Cluj la București.

Fără îndrumări și fără înclinație spre actorie, Pavel Bartoș povestește cum a intrat la această facultate, atunci când era moda să dai la Drept. Ajuns la Cluj, toată lumea știa că Pavel se va înscrie la Drept, dar, surpriză, a intrat la actorie. La examen, Pavel s-a prezentat cu o poezie pe care o știa de la Bacalaureat. Nu știa ce înseamnă monolog, atât de nepregătit era.

Pavel a luat startul de la Cluj, a trecut prin Satu Mare, Timișoara și apoi a ajuns la București.

Cum a reușit Pavel Bartoș să rămână un actor de teatru, nelăsându-se furat de succesul foarte mare pe care îl are, în urma emisiunilor de televiziune, aflați duminică, 13 martie, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD și online pe TVR+.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu