loader
Foto

„3 ceasuri bune” deschid, de acum, şi dimineţile de sâmbătă la TVR 1 şi TVR INFO

Din 24 septembrie, Maria Chiriţă și Ionuţ Gheorghe ne întâmpină cu un program de light news , în fiecare sâmbătă, de la ora 7.00.

 

Televiziunea Română şi-a obişnuit deja telespectatorii să-şi înceapă ziua lucrătoare cu „3 ceasuri bune”. Toate informaţiile necesare pentru o dimineaţă cu spor vin către cei care vor să fie la curent cu actualitatea politică, socială, economică sau culturală. Din 24 septembrie, şi dimineţile de sâmbătă încep cu „3 ceasuri bune” la TVR 1 şi TVR INFO, unde Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe ne pregătesc o infuzie de noutăţi de weekend.

Subiecte interesante din cele mai diverse domenii – ştiinţă, educaţie, antreprenoriat, modă, social media, cultură şi evenimente, artă, well-being, gastronomie etc. – vor face, cu siguranţă, ca cele 3 ceasuri de la 7.00 la 10.00 să treacă pe nesimţite pentru telespectatori. Nu vor lipsi ştirile utilitare, noutăţile din sport şi informaţiile despre vreme, invitaţii în platou şi corespondenţele din ţară sau din străinătate. Pe scurt, un bun start al weekendului, pe parcursul căruia ne putem savura micul dejun fără riscul să înghiţim cu noduri.

Maria Chiriţă este o prezenţă nouă pe piaţa media. Tânără, frumoasă, interesată de tot ce ne înconjoară şi curioasă din fire, Maria aduce un suflu proaspăt dimineţilor de weekend. La 26 de ani, Maria se poate lăuda cu studiile terminate în Marea Britanie, iar din această vară s-a alăturat echipei Ştirilor TVR. O pasionează sportul, moda, şofatul, animalele şi, desigur, televiziunea.

Pe Ionuţ Gheorghe l-am văzut deja în mai multe ipostaze la TVR: ca jurnalist al Ştirilor TVR acreditat la Guvern, ca moderator sau co-prezentator al unor emisiuni magazin, ca gazdă a unor ediţii speciale de breaking news. Preocupat de ce putem face pentru planeta noastră, John – cum îi spun prietenii şi colegii – dezbate alături de invitaţii săi, în fiecare săptămână, subiecte fierbinți despre mediu, climă şi schimbări climatice, la „Inspiră România”, pe TVR INFO. Tot el este şi cel care ne aduce cele mai bune veşti despre vreme, la rubrica Meteo din cadrul „Telejurnalului” TVR 1.

Din 24 septembrie, îl regăsim alături de Maria Chiriţă la pupitrul matinalului de sâmbătă de la TVR 1 şi TVR INFO, cu promisiunea că „3 ceasuri bune” încep de la ora 7.00.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu